2777
2789
عنوان

خیانت بعد 25 ساله بابام به مامانم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 31 پست
وایسا پشمام و جمع کنم ریختن بابات هرچی که بوده فوت شده چرا اینجوری حرف میزنی راجبش 🙂

خیلی اذیتمون کرد مامانمو تیمارستان فرستاد میفهمیی؟؟

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که دستش از زمین و زمان کوتاه هست ببخشید شاید روحش آرامش بگیره میدونم کارش واقعا زشت و بدور از انسانیت بوده حتی اگر مامان ات زشت بود مستحق خیانت نبود اما اتفاقی افتاده اگر زنده بود قابل بخشش نبود آلات فرق داره

وایسا پشمام و جمع کنم ریختن بابات هرچی که بوده فوت شده چرا اینجوری حرف میزنی راجبش 🙂

بابایی که برای هوس خودش قلب زن و بچشو میرنجونه و عذابشون میده به نظرت لایق اسم پدری هست که بخواد احترامشم واجب باشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خیلی اذیتمون کرد مامانمو تیمارستان فرستاد میفهمیی؟؟

امید وارم بعد همه اون اتفاقا حال خودت خوب باشه گل دختر

بگذر این‌قدر بهش فکر نکن خب ؟ 

مامانت شاید الان ارامش داشته باشه

انسان ها گاهی اشتباه میکنن پدرت از داشتن مادرت مطمئن بوده که چنین اشتباهی کرده 

خدا رحمتش کنه

با ارزوی خوشبختی برای مادرت و خودت قشنگم 🤍

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

بابایی که برای هوس خودش قلب زن و بچشو میرنجونه و عذابشون میده به نظرت لایق اسم پدری هست که بخواد احت ...

نمیدونم من خودم داغ پدر دیدم همیشه پدرم برام بالاترین درجه احترام و داشته که این‌قدر تعجب کردم البته پدر من از اخلاق و وفاداری و عشق به مادرم زبانزد بود نمی‌دونم تجربه نکردم 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

امید وارم بعد همه اون اتفاقا حال خودت خوب باشه گل دختر بگذر این‌قدر بهش فکر نکن خب ؟  مامانت ...

اینقدر تایپک بدون قضاوت و بدون خودخواهی بود که اکلیلی شدم ^^ همچنین ممنون😍❤️

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
نمیدونم من خودم داغ پدر دیدم همیشه پدرم برام بالاترین درجه احترام و داشته که این‌قدر تعجب کردم البته ...

منم پدرم خداروشکر ماهه اما شوهرم خیانتکار بود و ازش جدا شدم چه شبا تا صبح گریه نکردم جوری که دختر دو سالمم پامیشد باهام گریه میکرد رفتاری که مرد با زنش میکنه علاوه بر اینکه زنشو نابود میکنه بچه هاشم به طور غیر مستقیم از دیدن رنج و ناراحتی مادرشون ناراحت میشن پس به نظرم آدمی که انقدر خودخواهه و بخاطر هوسبازی خودش راضی به رنج زن و بچشه اصلا آدم نیست اون که اسم مقدس پدره که حیفه رو این آدما بیاد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اینقدر تایپک بدون قضاوت و بدون خودخواهی بود که اکلیلی شدم ^^ همچنین ممنون😍❤️

خواهش گلم 🤍

منم پدرم خداروشکر ماهه اما شوهرم خیانتکار بود و ازش جدا شدم چه شبا تا صبح گریه نکردم جوری که دختر دو ...

اره راست میگی چون من تو شرایط شما قرار نگرفتم درک خوبی ندارم 

امید وارم تن خودت و دخترت الان سلامت باشه 🤍

اره راست میگی چون من تو شرایط شما قرار نگرفتم درک خوبی ندارم  امید وارم تن خودت و دخترت الان س ...

ممنون عزیزم همچنین شما

واااای عین بابای من ... فقط بابای من واسه اون زنه خونه گرفته هی میره و میاد شده یه بوم و دوهوا ..روح و روان مامانم رو خط خطی کرده... آخه من موندم شماها زن همه چی تموم و خوب دارین چرا همچین میکنین؟ اونم واسه هرزه هایی که به گرد پاکی و نجابت زناتون نمیرسن ...

واقعا فاز بعضی مردها رو نمیفهمم تو آشناهای ماهم یکی به زنش خیانت کرد که زنش از خوشگلی مثل زن های زیبای روسی بود چشم های خیلی قشنگ آبی با پوست سفید بسیار زیبا و خیلی خوش اخلاق و خانم، موندم چطور تونست شوهرش خیانت کنه و زن بگیره و حتی بچه ی خودش رو هم نخواد،حالا بماند که این خانمه هم بعد جداشدن دوباره ازدواج کرد با یکی خیلی بهتر از شوهر اولش،ولی همش میگم شوهر اولش چطور تونست زن زیباش رو از دست بده