واقعا فاز بابامو نمیدونم😂😂
مامانم خوشگل ، خیلی سفید ، موهای اصلش طلایی ، لباش بدون آرایش قرمز ، خوش اخلاق ، مهربون ، بامزه ، لپاش قرمز ، پاک و ساده ، آرایش نمیکنه یه زن همه چی تمومه
انوقت بابام برداشته یه زن سیاه ، به شدت زشت ، جوش جوشی ، دماغش از کوه اورست بلند تره ، ریخت و قیافش حال بهم زن ، بخدا مسخره نمیکنما واقعا این شکلی بود حتی یه درصد زیبایی نداشت باهاش به مامانم خیانت کنه ......
آخه پدر من عزیز من ناموصن فازت چی بودد ها فازت چی بود ؟؟؟؟؟؟؟
همون زن سیاه برگشت به بابام گفت باید تمام مال و اموالتو بنامم بزنی مگه نه من دیگه باهات نیستم بابامم متاسفانه سکته ناگهانی کرد و فوت شد :»»»
گاهی وقتا خندم میگیره 😂😂 بالا سر مزار بابام هروز میرم میگم چطور تونستی مامانمو که زیباییش حد نداشت اخلاقش حد نداشت رو به یه خر سیاه که شبیه خر شرک بود رو ترجیح بدی ....؟؟!
حتما باید میمردی ؟ حتما باید پوستت شبیه گچ میشد تا میفهمیدی ؟ حتما باید لای پارچه سفیدت میکردن تا حقیقتو درک کنی ؟ ....
چرا 25 سال زندگی زیباتو با یه حرکت نابود کردی ، مامانم حتی بعد اینکه فهمید خیانت کردی هیچی نگفت و تو رو به خدا میسپورد ... باید حتما خدا جوابتو میداد ؟
دم خدا گرم با یه حرکت یه نشانو با دو تا تیر زد
الان خداروشکر مال اموال بابام به اسم مامانمه هر ماه حقوقش مال مامانمه :»»»» چرا بعضی ها اینقدر نفهمن😂😂