2777
2789

من خودم زنعموم پسرعممو همش هرجا مینشست مسخره میکرد وبدشو میگفت، چون پسرعمم از 13سالگی رفت سرکار ودرسشو ول کرد، و شبا خونه نمیرفت وخونه اونیکی عمم میخوابید چون بین شوهرعمم وعمم اختلاف بود واین بچه هم از ترس دعوا دیگه خونه نمیرفت، الان چندسال گذشته وپسرعمم یه اوستاکارماهرشده وخداروشکر زندگی عمم خوبه،،  ولی همین جریان برای پسرعموم ک پسرهمون زن عموم باشه اتفاق افتاده، وبااین تفاوت که پسرعموم کارنمیکنه وفقط قلیون سراهارومیچرخه ودرسم نمیخونه والان مادرش داره سکته میکنه، ومن اینجا کارمارو به چشم واقعی دیدم

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

البته مونده ببینن زوده .

۱۴ سال گذشته از طلمهایی که به من کردن .‌

اما هنوز منتظرم :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایمون همه رو مسخره میکذد خودشو خدا میدونست هرکاری میخواست با بقیه میکرد و اگ همون کارو باهاش میکردی بهت میگفت تو مگ کی هستی ک این کارو میکنی با من!!

خیلی پز میداد

غیبتتتتت ک اوووه

شوهرش رفت با زن همسایه لاس زد ریخت رو هم

پسرشم ک زنه عاشقش بود رفت با ی زن 15 سال بزرگتر با دوتا بچه ازدواج کرد

انقدر این حرص خورد دست چپش بالا نمیومد

همسایمون همه رو مسخره میکذد خودشو خدا میدونست هرکاری میخواست با بقیه میکرد و اگ همون کارو باهاش میکر ...

اخ کارماچه قشنگ زد

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

اخ کارماچه قشنگ زد

ببین ینی دلم خنکککک شد

تازه من خلاصه گفتم نمیدونی چ کارایی کرد

پسرش از دختر همسایمون خوشش میومد تو پارکینگ صداش کرده بود ک باهاش حرف بزنه دختره هم رد شده بود و نمونده بود

بعد همه جا جار زد این دختره خرابه

بنده خدا از ترس ابروش خونشونو عوض کردن

یکی از دوستان متاسفانه خواهرجونشونو بر اثر سرطان از دست دادن مادرشوهرشون همیشه تیکه مینداخت که ۴ تا بچه سالم بزرگ کردم، یه نوه سالم دارم و…. دل این طفلی رو می سوزوند، متاسفانه چند سال بعد نوشون با بیماری ژنتیکی به دنیا اومد و چندسال بعدش یکی از بچه هاشون بیماری روانی سختی گرفت که چندبار بیمارستان روانی بستری شد و درنهایت هم تو جوونی خودکشی کرد

یکی میشناسم بچه اولش دختر بود ، بچه دومش تعیین جنسیت کرد ۴ ماهه بود فکر کنم تا فهمید دختره سقط کرد ، شوهرش و خانواده شوهرش یکسره بهش میگفتن دخترزا ، ناگفته نماند که عرب بودن ، بعد چندسال دوباره بچه دار شد با دوا و درمون که حتما پسر باشه ، که پسر شد ، دختر دسته گلش تو سن ۱۲ سالگی یک مرض لاعلاج گرفت با کلی درد فوت شد ، کل خانوادش بهم ریخت 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
یکی میشناسم بچه اولش دختر بود ، بچه دومش تعیین جنسیت کرد ۴ ماهه بود فکر کنم تا فهمید دختره سقط کرد ، ...

الهی، کارما بنظرم باید خود فردو تحت تاثیرقراربده اطرافیان چه گناهی کردن اخه

الهی، کارما بنظرم باید خود فردو تحت تاثیرقراربده اطرافیان چه گناهی کردن اخه

نه عزیزم از قدیم گفتن چوب خدا صدا نداره ، اون بچه پاک پاک ازین دنیا رفت و الان در آرامش  ، ولی این زن و شوهر تا الان دارن زجر میکشن جالبه میگن دختر میخوان مثل و همشکل اولی و دیگه باردار نشد ،گذاشت بچه بزرگ شد تو شکمش بعد ۴ ماه کشتش 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟