2777
2789
عنوان

شوهرم اشک بچمونو درآورد

9041 بازدید | 100 پست

چندروزه گیر داده مامان لباس میخوام ندارم هیچی دیگه ۶سالشم تموم شده عقلش میرسه قبلنا کهنه هم تنش میکردم حالیش نبود الان نه دلش لباس میخواد واقعا هم هیچی نداره عیدم لباس نگرفتیم شوهرم گفت نداره الان یساله تو اتاق مادرشوهرم میشینم اثاثام خونه مادرمه. دیگه گناه بچه چیه بی خونه که شده دیگه یه لباس چیه وقتی انقد باهاش شاد میشه. ظهرم که شوهرم اومد یسر گفتم برو به بابات بگو چرا هی بمن میگی اونم با بغض رفت گفت بابا پول میدی یه لباس دیدم بخرم خیلی دوسش دارم چشاشم پر اشک بود شوهرم خیلی ریلکس گفت ندارم پول . پسرم گفت کارتتو بده خب(فکر میکنه با کارت میشه همه چی خرید) اونم گفت گفتم پول نیس دیگه اه. شوهرم رفت اینم اومد تو اتاق نشست گریه کرد منم خیلی خیلی عصبی شدم گفتم چقد سنگدله به بچه خودشم رحمش نمیاد. جلو مادرشوهرمم گفتم خیلی جلو خودمو گرفتم بهش چیزی نگم اونم گفت خب دستش خالیه چیکار کنه

بعدازظهرم با پسرم رفتیم تو خیابون یه دور بزنیم که دوباره گیر داد مامان لباس رو میگیری چندبار گفت منم عصبی شدم زدم تو صورتش گفتم بس کن دیگه تو خیابون‌. خودمم خیلی ناراحت شدم امروز کلا روز بدی برای پسرم شد همش میگم کاش با زبون خرش میکردم اما انقد از دست شوهر خدانشناسم عصبی بودم سر این خالی کردم

من موندم شوهرم از گریه ی بچش بخاطر یه لباس واقعا عذاب وجدان نمگیره یا ناراحت نمیشه!

شادی روح شوهرخواهرم و شفای خواهرزادم صلوات🖤

ما مامانا باید کی یاد بگیریم ک به بچه نگیم برو به بابات بگو اون لحظه اگه واقعا نداشته باشه میدونی غرورش میشکنه عصبی میشه پرخاش میکنه؟؟

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نباید بچه رو میفرستادی جلو

شما‌که از موجودی شوهرت خبر داری

به بچه هم نگید پول نداریم

بگید چند وقت دیگه‌پول دستمون اومد برات بهترین ها رو میخریم

اینجوری برای مدتی سکوت میکنه

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

شما دیگه چرا زدین بچه رو

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

وای دل منم گرفت

واقعا شوهرت نداره یا داره بهانه میاره واسه پول ندادن

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ما مامانا باید کی یاد بگیریم ک به بچه نگیم برو به بابات بگو اون لحظه اگه واقعا نداشته باشه میدونی غر ...

اره واقعا خودم ناراحت شدم هی میگفت بابا پول نداد بابا اصلا پول نمیده. میدونستم نمیده ها نمیدونم چرا باز بچه رو فرستادم سراغش

وای دل منم گرفت واقعا شوهرت نداره یا داره بهانه میاره واسه پول ندادن

داشت که این وضعمون نبود میتونستیم خونه اجاره کنیم

اما نباید اینجوری دل بچه رو بشکونه یا لااقل قول بده که واسش میگیره

اره واقعا خودم ناراحت شدم هی میگفت بابا پول نداد بابا اصلا پول نمیده. میدونستم نمیده ها نمیدونم چرا ...

ممکنه شاید نداشته باشه؟ یعنی فک میکنی داره و نمیده

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
شما دیگه چرا زدین بچه رو

اره بخدا الانم هی ناراحته هی با بغض میگه چرا تو خیابون منو زدی چرا هی میگی دیگه نمیزنمت اما بازم میزنی. خیلی عصابم ضعیف شده خیلی

تو این موقع باید بشینی با بچه صحبت کنی تمان سختیایی که دارین دونفره میکشین بگی به بچه ت اونم درک میکنه و میدونه مادر و پدر فعلا در تنگنا هستن بعدا که دست و بالشون باز شد برام میخرن ..باید این چیزارو به بچه گفت الان بچه ها عاقلن اگه قایم کنین پنهان کنین درک از سختی و مشکل نمیکنه و بشما سخت میگذره ..اینو روانشناس کودک میگه.بوسش کن جان مادر لباس میخواد 🥹