2777
2789
عنوان

شوهرم اشک بچمونو درآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 100 پست
آسمان خوبی؟ چرا خبری ازت نیست؟ بچه خواهرت بهتره؟

ممنون گلم خودت خوبی...

اونم مرخص شده اما هفته ای یبار میبرن بیمارستان از ریه هاش عکس میگیرن جراحش میبینه فعلا باید هفته ای یبار بره.

منم همش فکرم پیش آبجیم و بچشه همونکه شوهرش فوت شده هروقت زنگ میزنم بهش حالم گرفته میشه

شادی روح شوهرخواهرم و شفای خواهرزادم صلوات🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش چیه پولا چی میشه کجا میره

صدتا شغل عوض کرده اول که با وانت کار میکرد برای پول پیش خونه کم داشتیم فروخت بعد از دیوار گوشی میخرید ومیفروخت بعد تو ارزونی یه مغازه زد که گوشی بخره بفروشه اونم یهو گرونی شد و صاب مغازه از ۱۰ میلیون کر ۱۵۰ میلیون که نداشت جمع کرد. الانم رفته پیش دوستش اونم گوشی فروشه اما میگه کاسبی نیس الانم میگه کاش پول بود یه پراید میگرفتم میرفتم اسنپ که ضامن نداره برای وام

الانم بخودش میرسه باشگاهشو میره اما جونش درمیاد واسه ما خرج کنه تا اسم پول میارم داد میزنه ندارم مادرشم هی میگه درکش کن نداره الانم خونه نداره عصبی تر شده

پس سرو گوشش می جنبه خیلی زور داره هم بی پوله هم خائن

خیانتش که یبار رو شده و نگو چندین سال با یه دختر مثل زن و شوهر بوده خدانشناس

الانم حسم دروغ نمیگه میدونم با کسی هست

آسمان جان کجایی   خوبی؟  خبری ازت نیست

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آسمان جان کجایی   خوبی؟  خبری ازت نیست

سلام عزیزم خوبی. هستم اما میترسم تاپیک بزنم کاربری قبلیم تعلیق شده اما همه تاپیکام هست پاکشونم نمیکنن

سلام عزیزم خوبی. هستم اما میترسم تاپیک بزنم کاربری قبلیم تعلیق شده اما همه تاپیکام هست پاکشونم نمیکن ...

چرا تعلیق شی آخه

گاهی بیا از حال و روزت بگو

بعدشم قفل کن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چرا تعلیق شی آخه گاهی بیا از حال و روزت بگو بعدشم قفل کن

بخدا کاربری قبلیم سر اینکه واسه داماد مرحوممون تاپیک زدم ترکید .. باشه گلم حتما 🌹