2777
2789
عنوان

رفتم عقدی همه خیلی تحویلم گرفتن جز

314 بازدید | 18 پست

صمیمی ترین دوستم ک مثل خواهرمه . کلا انگار بام مشکل داشته باشه خودشو ازم دور میکرد و  مثلا یجوری رفتار میکرد که یعنی تورو آدم حساب نمیکنم .🥲 خیلی حالم گرفته شد توقع نداشتم واقعااااااابعد من همش دنبالش میدویدم ک بیا کنارم بشین بچه شو ناز میکردم 😑😑 فازش چی ب‌د

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاز تو چی بود دنبالش میدوییدی/: 

دست از قضاوت همدیگه برداریم ! به قول مولانا :  نہ تو آنے ڪه همانے نہ من آنم ڪه تو دانے... ️                                                           صبورباش‌اتفاقات‌خوب‌نیازبه‌زمان‌دارن.!🗝 “️ 

لابد یجا ازت ناراحت بوده و بروت نیاورده و تو رفتارش ازت دوری میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اخرین برخوردتون چطور بود

اصن برخورد بدی نداشتیم ولی امروز راستش رو بخوای من زیادی از حد به خودم رسیده بودم جوری ک هرکی منو میدید وایستاد زل میزد حتی یعنی بخاطر اینه ؟آخه همش چث چپ نگا لباسام میکرد بخدا اگ دروغ بگم

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

واقعا چه فکری میکنید؟ من یکی خودشو یه ور کنه بدتر از خودش باهاش رفتار میکنم. جالبیشم اینجاست بعد این حرکتم خودشون درست میشن و تحویل میگیرن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نمیدونم 

ازش بپرس 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب دوستم۶

خب باشه دوستی ک محلت نزاره همون بره ب درک

دست از قضاوت همدیگه برداریم ! به قول مولانا :  نہ تو آنے ڪه همانے نہ من آنم ڪه تو دانے... ️                                                           صبورباش‌اتفاقات‌خوب‌نیازبه‌زمان‌دارن.!🗝 “️