2777
2789
عنوان

تازه عروسم

395 بازدید | 15 پست

البته ۱۵ روز دیگه عروسیم هست انشالله.تو خونه خودمون ک بودم اصلا آشپزی نمی‌کردم و هیچی از اشپزی بلد نیستم الان دو هفته دیگه میرم خونه خودم استرس دارم چطور قرارع ی خونه رو بچرخونم.همش با خودم میگم یعنی از پسش برمیام .البتع اینم می‌دونم ک از گوگل و اینستا میتونم یاد بگیرم ولی بازم استرس دارم .کسی از شما مثل من بوده ؟چکار کردید؟

ممنون میشم تجربتون رو بگید و راهنمایی کنید 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چندروزی که مونده رو تمرین کن

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
عوو انقد یاد بگیری منمدر حد یه برنج و مرغ بلد بودم تازه خانواده شوهرم با کلاس .ولی الان همه چیووو بل ...

من دست‌پخت خوب نیست 

حس بویایی و چشاییم مشکل داره و خودم نمی‌فهمم چی به چی شده 

به نظرتون چکار کنم؟ 

من دست‌پخت خوب نیست  حس بویایی و چشاییم مشکل داره و خودم نمی‌فهمم چی به چی شده  به ...

چرا مشکل داره؟خوبشدنی نیس این مشکل یعنی؟

چیبگم والا ببین حد اقل چشمی مقدار نمک و اینارو باید یاد بگیری یا بعدش بده شوهرت یا کسی تست کنه ببینه چی کمه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
چرا مشکل داره؟خوبشدنی نیس این مشکل یعنی؟ چیبگم والا ببین حد اقل چشمی مقدار نمک و اینارو باید یاد بگ ...

ممنون از راهنماییت 

نه اینکه حس نکنم ولی قوی نیست 

نه خوب نمیشه همیشه بوده

میشه درمورد جهیزیه تون بگین؟  اینکه کی خریدین  و هزینه ش چقدر شد؟  وسایل تون در ...

ببین گلم من اول برج یازده شروع کردم جهیزیه خریدن اصلی ها همه رو خریدم الان هم ک خونه گرفتیم ی سری خورده ریزهام مونده که دارم میگیرم من جهیزیم  رو واقعا همه چی رو به دلخواه خودم گرفتم چون خانوادم از نظر قیمت مشکلی ندارن هر چقدر بشع و اینکه هنوز جمع نزدیم چقدر شده ولی بالای ۵۰۰ میلیون شده

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰