2777
2789
عنوان

تازه عروسم

394 بازدید | 15 پست

البته ۱۵ روز دیگه عروسیم هست انشالله.تو خونه خودمون ک بودم اصلا آشپزی نمی‌کردم و هیچی از اشپزی بلد نیستم الان دو هفته دیگه میرم خونه خودم استرس دارم چطور قرارع ی خونه رو بچرخونم.همش با خودم میگم یعنی از پسش برمیام .البتع اینم می‌دونم ک از گوگل و اینستا میتونم یاد بگیرم ولی بازم استرس دارم .کسی از شما مثل من بوده ؟چکار کردید؟

ممنون میشم تجربتون رو بگید و راهنمایی کنید 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چندروزی که مونده رو تمرین کن

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
عوو انقد یاد بگیری منمدر حد یه برنج و مرغ بلد بودم تازه خانواده شوهرم با کلاس .ولی الان همه چیووو بل ...

من دست‌پخت خوب نیست 

حس بویایی و چشاییم مشکل داره و خودم نمی‌فهمم چی به چی شده 

به نظرتون چکار کنم؟ 

من دست‌پخت خوب نیست  حس بویایی و چشاییم مشکل داره و خودم نمی‌فهمم چی به چی شده  به ...

چرا مشکل داره؟خوبشدنی نیس این مشکل یعنی؟

چیبگم والا ببین حد اقل چشمی مقدار نمک و اینارو باید یاد بگیری یا بعدش بده شوهرت یا کسی تست کنه ببینه چی کمه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
چرا مشکل داره؟خوبشدنی نیس این مشکل یعنی؟ چیبگم والا ببین حد اقل چشمی مقدار نمک و اینارو باید یاد بگ ...

ممنون از راهنماییت 

نه اینکه حس نکنم ولی قوی نیست 

نه خوب نمیشه همیشه بوده

میشه درمورد جهیزیه تون بگین؟  اینکه کی خریدین  و هزینه ش چقدر شد؟  وسایل تون در ...

ببین گلم من اول برج یازده شروع کردم جهیزیه خریدن اصلی ها همه رو خریدم الان هم ک خونه گرفتیم ی سری خورده ریزهام مونده که دارم میگیرم من جهیزیم  رو واقعا همه چی رو به دلخواه خودم گرفتم چون خانوادم از نظر قیمت مشکلی ندارن هر چقدر بشع و اینکه هنوز جمع نزدیم چقدر شده ولی بالای ۵۰۰ میلیون شده

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰