2777
2789

فنون ۸ 

عربی ۴

ریاضی ۰

فلسفه منطق ۰

تاریخ ۱۰

جغرافیا ۵۰

اقتصاد ۴۰

روانشناسی ۳۵

علوم اجتماعی ۳۰

این درصدارو تو سایت قلمچی زدم برای ۴۰۱ بود

بنظر شما چند میشه اگ همینو بزنم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

تخمین رتبه اصلن یه درصد هم دقیق نیست  من درصدای کنکورم رو زدم همین برا پارسال رو رتبه خیلی خوب ...

درست میگی 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم با این درصدایی ک گفتی این بشه رتبه ات 

بنظرت چندمیشم

داری جمع بندی میکنی؟

پراکنده‌خوندم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم

اینم ازمون جامع بود

درست میگی 

نگا چند تا درصد صفر داری نزار هیچ کدوم از درسات صفر بمونه حداقل یدونه بزن 

نمیتونم دقیق بگم بستگی به سختی کنکور و همینطور معدلت داره 

ولی احساس میکنم بالای ۲۰ هزار نا امید نشیااااا ♥️

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

نگا چند تا درصد صفر داری نزار هیچ کدوم از درسات صفر بمونه حداقل یدونه بزن  نمیتونم دقیق بگم بس ...

وای خدایا🙂🙂

پراکنده‌خوندم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم اینم ازمون جامع بود

مشاور نداری؟

حداقل این یه ماه رو مشاور بگیر منم پارسال سردرگم بودم ولی امسال مشاور گرفتم خوب دارم پیش میرم 

اون درسایی رو که خوندی رو مشخص کن بیا هر روز همزمان با پیشروی مباحثی که خوندی رو درس به درس جمع بندی کن 

برای هر درس اول یه آزمون جامع بزن مثلن درس یک فلسفه رو خوندی برو آزمون جامع بزن براش بعد بشین تحلیل کن ببین کدوم صفحات مشکل داری بخون دوباره و رفع اشکال کن تستای مارک دارت رو بزن و دوباره بعد رفت اشکال آزمون بزن اگه درصدت رفت بالا برو سراغ درس بعد اگه نرفت دوباره از اول همین مراحل رو تکرار کن 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

مشاور نداری؟ حداقل این یه ماه رو مشاور بگیر منم پارسال سردرگم بودم ولی امسال مشاور گرفتم خوب دارم پ ...

کنکورم اردیبهشته عزیزم

اصلن هم تخمین نزن من پارسال همین اشتباه رو میکردم خودم بیخود خوشحال میکردم دیگه درس نمیخوندم 

دقیقا چرته