2777
2789

مبل و فرش و وسایل برقیمو بهترین گرفتم

ظرف و ظروف رو دلم نمیخواد پول بدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میبینم عروسا چندین دست تو خونشون جمع کردن در سال ی بار هم ب کارشون نمیاد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من چینی ظروف و کلا آشپزخونه فرش عالی گرفتم 

مبل معمولی چون دوسال دیگه باز عوض میکنم جدیدتر میخرم 

ولی بشقاب این جور چیزا طرح ساده برداشتم که سالیان سال هم قدیمی نشه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
اتفاقا من چینی ظروف و کلا آشپزخونه فرش عالی گرفتم  مبل معمولی چون دوسال دیگه باز عوض میکنم جدی ...

ولی عوض کردن سالیانه ظرف و ظروف منطقی تره تا فرش و مبل

والا یه چیزی بگیرازمدنیافته ساده باشه چندسال بعدکه بچه داربشی میفهمی چقدرظرف وظروف نیازه،

من مامانموتاوقتی بچه بودیم نمیزاشتیم چیزی بگیره میگفتیم ماکه زیادفامیل نداریم پولاتوهدرنده اینااصلا مصرف نمیشن.

الان بعده ازدواج من فهمیدیم چقققددددر ظرف وظروف نیازه ،

همون روز پاگشارستوران غذاسفارش دادیم واسه بیشترازصدنفر ازمون قابلمه وتابه ی بزرگ خواستن سایز۶۵ازخونه خاله‌م آوردیم.

کلی پتونیازبودازهمسایه آوردیم. 

روزبله برون دیدیم کللللللللی مهمون آوردن باخودشون تمومی نداشت ازبس زیادبودن لیوانای شربتمون 6تا6تا تابه تا شد😣🤦‍♀️خداروشکرمامان قبلا بفکربوده بشقاب سوپ خوری وپلوخوری ومیوه خوری وکاسه وپیاله وفنجان استکان وقاشق چنگال وکاردوپارچ وکفگیربرنج وملاقه ی خورشت وخورشت خوری وسوپ خوری و ....ایناروهمه روسرویس توتعداد بالاگرفته بودخیلی هم شیک بودن 

خلاصه که همش یهویی پیش اومد واسه هرخونه ای نیازه بنظرم... دیگه ازاون روز همه ی خاله هام به تکاپوافتادن دارن هئی ظرفوظروف وآرکوپال وچینی واینا میخرن چیزی کمبودنداشته باشن حتی ملافه ی بالشت وتشک هاشونو همه نو کردن  واقعا ضروریه بعضی چیزا.گاهی نمیشه همه رو هئی اجاره کرد مهمون یهویی میادک معلوم نیس مثلا بله برون چندنفربیارن ....

الان تازه عروسها سرویس چینی وآرکوپالشونو12یانهایت18نفره میگیرن من خودم 40نفره گرفتم چون خونواده همسرم ک باهاشون وصلت کردیم تعدادشون خیلی زیادن همین الانم دخترم کلی عموزاده وعمه زاده داره پس واجبه ک خریداری بشه آدم کم نیاره خیلی زشته آدم ظرف ظروف مهمونی کم بیاره  به گوش شنیدم ک میگن زنیت نداشته چنددست قاشق بشقاب واسه خونه‌ش بگیره...

بازم بستگی به شرایط وصلاح هرکس داره🤷🏻‍♀️

بنظرمن همون اول گرفته بشه بهتره  چون تواین دوروزمونه آدم خرج خوردوخوراک ولباسشوبزورمیتونه تامین کنه بچه هم ک بدنیابیاداصلا خرج ومخارج چندبرابرمیشه بخدا توجهازکولرگازی واسپیکروکلمن شیشه ای واسه پذیرایی نگرفتم الان سه ساله هنوزم که هنوزه همون یدونه کلمنم نتونستم بگیرم بایداز لباس خودم بزنم یه چیزی واسه خونه بگیرم 

والا یه چیزی بگیرازمدنیافته ساده باشه چندسال بعدکه بچه داربشی میفهمی چقدرظرف وظروف نیازه، من مامانم ...

بخوام به حرف دیگران گوش بدم ک فاتحه زندگیم خوندس

بعد مادرت و با خودت مقایسه نکن

ما حدودا ۲۰_۳۰سال دیگه بچمون ب سن ازدواج میرسن 

تا اون موقع کلی ظرف عوض کردیم

دوما کمتر خانواده ای دیدم اینجوری شبیخون بزنن اونم در حد پتو خواستن

مادرم ۳۰ ساله ازدواج کرده ۲ سالی ی بار شاید یکی بیاد خونمون شب بمونه

خدایی این همه ادمو با چه رویی اوردن خونتون؟

مگه عروسی بوده؟