والا یه چیزی بگیرازمدنیافته ساده باشه چندسال بعدکه بچه داربشی میفهمی چقدرظرف وظروف نیازه،
من مامانموتاوقتی بچه بودیم نمیزاشتیم چیزی بگیره میگفتیم ماکه زیادفامیل نداریم پولاتوهدرنده اینااصلا مصرف نمیشن.
الان بعده ازدواج من فهمیدیم چقققددددر ظرف وظروف نیازه ،
همون روز پاگشارستوران غذاسفارش دادیم واسه بیشترازصدنفر ازمون قابلمه وتابه ی بزرگ خواستن سایز۶۵ازخونه خالهم آوردیم.
کلی پتونیازبودازهمسایه آوردیم.
روزبله برون دیدیم کللللللللی مهمون آوردن باخودشون تمومی نداشت ازبس زیادبودن لیوانای شربتمون 6تا6تا تابه تا شد😣🤦♀️خداروشکرمامان قبلا بفکربوده بشقاب سوپ خوری وپلوخوری ومیوه خوری وکاسه وپیاله وفنجان استکان وقاشق چنگال وکاردوپارچ وکفگیربرنج وملاقه ی خورشت وخورشت خوری وسوپ خوری و ....ایناروهمه روسرویس توتعداد بالاگرفته بودخیلی هم شیک بودن
خلاصه که همش یهویی پیش اومد واسه هرخونه ای نیازه بنظرم... دیگه ازاون روز همه ی خاله هام به تکاپوافتادن دارن هئی ظرفوظروف وآرکوپال وچینی واینا میخرن چیزی کمبودنداشته باشن حتی ملافه ی بالشت وتشک هاشونو همه نو کردن واقعا ضروریه بعضی چیزا.گاهی نمیشه همه رو هئی اجاره کرد مهمون یهویی میادک معلوم نیس مثلا بله برون چندنفربیارن ....
الان تازه عروسها سرویس چینی وآرکوپالشونو12یانهایت18نفره میگیرن من خودم 40نفره گرفتم چون خونواده همسرم ک باهاشون وصلت کردیم تعدادشون خیلی زیادن همین الانم دخترم کلی عموزاده وعمه زاده داره پس واجبه ک خریداری بشه آدم کم نیاره خیلی زشته آدم ظرف ظروف مهمونی کم بیاره به گوش شنیدم ک میگن زنیت نداشته چنددست قاشق بشقاب واسه خونهش بگیره...
بازم بستگی به شرایط وصلاح هرکس داره🤷🏻♀️
بنظرمن همون اول گرفته بشه بهتره چون تواین دوروزمونه آدم خرج خوردوخوراک ولباسشوبزورمیتونه تامین کنه بچه هم ک بدنیابیاداصلا خرج ومخارج چندبرابرمیشه بخدا توجهازکولرگازی واسپیکروکلمن شیشه ای واسه پذیرایی نگرفتم الان سه ساله هنوزم که هنوزه همون یدونه کلمنم نتونستم بگیرم بایداز لباس خودم بزنم یه چیزی واسه خونه بگیرم