2777
2789
عنوان

پس انداز میکنین؟

132 بازدید | 14 پست

دخترا شب بخیر.میگم شما چطور پس انداز میکنین؟من خودم شاغلم اما قسطام زیاده،دوست دارم امسال یه پس اندازی بکنم .

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله ولی به سختی 

هرچند تبدیل به طلا میکنی چیزی نمیشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بله من سال گذشت خیلی خرج کردیم نتونستم پس انداز کنم

ولی بهمن و اسفند و فروردین دوبار 

تونستم طلا بخرم

میخواییم‌ماشین عوض کنیم پس انداز میکنم مدلش پایین

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
قسط همون پس اندازه دیگه 

نه ،برا من قضیه اش مفصله.دوسال کلی وام برداشتیم گذاشتیم بورس و ارز دیجیتال همه رو به باد دادیم.بعبارتی قسط وامهایی رو دادیم که وجود خارجی ندارند.خیلی بهم سخت گذشت.اما تاوان اشتباهمونو دادیم و پاش وایستادیم.

بله من سال گذشت خیلی خرج کردیم نتونستم پس انداز کنم ولی بهمن و اسفند و فروردین دوبار  تونستم ...

درصد مشخصی از درامدتون رو سیو می کنید؟یا هر مقدار که پیش بیاد.یعنی برنامه خاصی دارین؟

مقداری پول بقیش پارسیان ، ربع هر چی که پولم برسه  ولی مقداری همیشه نقد دارم  بهم حس آرام ...

راست میگی.نقدینگی هم حس امنیت میده به آدم

درصد مشخصی از درامدتون رو سیو می کنید؟یا هر مقدار که پیش بیاد.یعنی برنامه خاصی دارین؟

ما خونه داریم دست مستاجر هر ماه اون که میاد میخرم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
نه ،برا من قضیه اش مفصله.دوسال کلی وام برداشتیم گذاشتیم بورس و ارز دیجیتال همه رو به باد دادیم.بعبار ...

عزیزم دیگه گذشته بازم خداروشکر تونستین پس بدین

همین افزایش حقوقت هر ماه برو سکه پارسیان بخر