2777
2789
عنوان

ضمانت وام

2232 بازدید | 22 پست

ضامن یک نفر شدم. و او 7 تا قسطشو پرداخت نکرده. الان دو ماهه که حساب بانکی من مسدود شده. ولی هنوز مبلغی از حقوقم کسر نشده است. اون کسی هم که ضامنش شدم، برای پرداخت قسطهاش امرو ز و فردا میکنه. لطفا بفرمایید من باید چکار کنم. ایا میتونم به مراجع قضایی شکایت بکنم؟  ممنونم از لطفتون.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

با سلام شما بعد از پرداخت دیون اصلی به بانک حق برگشت به مدیون (وام گیرنده)را دارید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به غیر از من یه ضامن دیگه هم داره. چرا بانک فقط حساب منو مسدود کرده.؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

همسر منم ضامن یه نفر شده سال ۹۱ ده ملیون گرفته حتی یک قسطش رو هم نداده الان ۳۵ ملیون شده و هر روز به ما زنگ میزنن که حسابتون رو میبندیم رفتیم وکیل بگیریم میگه اول باید با لانک تسویه کنید بعد از وام گیرنده شکایت کنید

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

یعنی شما اول مطالبات بانک رو باید پرداخت کنید بعد از اون درخواست مطالبه ی وجه ضمانت رو بکنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

پناه جان اونجوری که دیگه دستمون به هیچجا بند نیست. یعنی واقعا هیچ راهی نیست.

به غیر از من یه ضامن دیگه هم داره. چرا بانک فقط حساب منو مسدود کرده.؟

حتما ضامن اول هستید

چک یا سفته ای مبنی بر ضمانت از وام گیرنده دریافت نکردید؟

پناه جان اونجوری که دیگه دستمون به هیچجا بند نیست. یعنی واقعا هیچ راهی نیست.

بخدا من خودم اونقدر مشکلات دارم که مجبور شدم خونه زندگیم رو بزارم بیام خونه سازمانی تو شهرستان زندگی کنم اینم شد قوز بالا قوز

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

نه کتی جان سفته هم نگرفتیم. برادرش میگه اگه بخاین من بهتون سفته میدم. آیا سفته ها رو باید به اسم وام گیرنده بگیرم یا مهم نیست؟