2777
2789
عنوان

ضمانت وام

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 22 پست
کتی جان لطفا سوالمو در مورد سفته جواب بدین

عزیزم بله من وکیل هستم.اگر میخواین علیه وام گیرنده اقامه دعوا کنید بهتره یک چک یا سفته با اسم ایشون بگیرید تا از لحاظ قانونی بشه راحتتر پیگیری کرد

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چک یا سفته ای مبنی بر ضمانت از وام گیرنده دریافت نکردید؟

نه عزیزم. نه چک نه سفته نه حتی آدرسش. الانم 2 ملیون از حسابم کسر شده. فرد مضمون هم مدام التماس میکنه و بدقولی میکنه. حالا من چیکار بکنم. 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
عزیزم بله من وکیل هستم.اگر میخواین علیه وام گیرنده اقامه دعوا کنید بهتره یک چک یا سفته با اسم ایشون ...

اگه شکایت بکنم چی میشه؟

پیشنهادتون چیه.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
اگه شکایت بکنم چی میشه؟ پیشنهادتون چیه.

عزیزم روند شکایت رو عرض کردم شما ضامن شدید و در واقع مسئول پرداخت وام در صورت پرداخت نکردن وام توسط وام گیرنده هستید بنابراین میتوانید علیه ایشان شکایتی مبنی بر مطالبه ی وجه پرداخت شده بنمایید اما روند این کار کمی کند میباشد و امکان دارد دادگاه وجه شما را قسط بندی کند

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم بله من وکیل هستم.اگر میخواین علیه وام گیرنده اقامه دعوا کنید بهتره یک چک یا سفته با اسم ایشون ...

سلام خانومی من از یه قرض‌الحسنه وام گرفتم شوهرم بعنوان ضمانت چک داده برام الان دوتا قسطش عقب افتاده رفتن چک شوهرمو برگشت کردن میگن کل وامو تسویه کنید ...اصلا اینجوری میشه ک چک ضمانتو برگشت کنن؟؟یا میخان ما بترسیم اینجوری میگن

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...