2777
2789
عنوان

فاویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 67 پست
من عاشق باقلا هستم اینقدر دوست دارم که نگو.. اما دیگه نمیتونم بخاطر جگر گوشه م بخورم😭 کاش خوب بشه ...

فاویسم از مادر به نوزاد پسر منتقل میشه شما ژن ناقل داشتی خوب حالا این همه خوراکی هی باید باقلا بخوری نخور جانم ،،،بعدشم نورسیده مبارک   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من، 😭😭 چقدر سخت شد همه چیز😭😭 ممکن آزمایش اشتباه شده باشه یعنی ای خدا😭

نه عزیزم چه سختی اگه ندونی خطر ناکه وگرنه اینقدر نگرانی نداره من اون پسرم دو سه بار آزمایش دادم که هر دو سه بار گفت مثبته جوابش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
فاویسم از مادر به نوزاد پسر منتقل میشه شما ژن ناقل داشتی خوب حالا این همه خوراکی هی باید باقلا بخوری ...

ممنونم..نه عزیزم اینجور نیست که از مادر حتما، امروز دکتر اومدن گفتن ‌‌‌‌‌از هرکسی ممکن بهشون رسیده باشه حتی جد درجد، بعد من گفتم شوهرم میگه بچگی داشته اما الان خوب شده گفتن خب پس دیگه از ایشون به ارث بردن.. 

زگیتی دوکس راسپاس یکی حق شناس و یکی حدشناس
نه عزیزم چه سختی اگه ندونی خطر ناکه وگرنه اینقدر نگرانی نداره من اون پسرم دو سه بار آزمایش دادم که ه ...

اخه بهم دکتر گفت حتی رنگ مو هم نمیتونی بزاری چه بوش بهش بخوره چه نخوره

زگیتی دوکس راسپاس یکی حق شناس و یکی حدشناس
اخه بهم دکتر گفت حتی رنگ مو هم نمیتونی بزاری چه بوش بهش بخوره چه نخوره

ببین اینا رو اولش به همه میگن من حتی تا چندین ماه پسرمو پمپ بنزین نمیبردم 

حشره کش و اینا نمیزدم

کم کم خودت دستت میاد شدتش

نمیدونم ازمایشش هست یا نه ولی شدتشو خودت باید بفهمی

بعصیا اینقدر شدتش کمه که حتی تا ۵تا دونه باقالی هم میتونن بخورن بعضیا اینقدر زیادن که حبوباتم نمیتونن بخورن

پسر من جوشونده ی بنفشه هم خورده

ویتامین سی و استامینوفن مشکلی تداره اصلا

ولی پسر دختر عموم اش هم که میخوره حالش بد میشه

دکتر میبریش باید بگی فاویسمه چون ممنوعیت دارویی هم دارن

تو داروهای گیاهی جوشونده ی گل بنفشه و عرق شاطره براشون بده

اینو جایی ننوشته شاید علمی نباشه تجربه ی من میگه که فاویسمی ها معمولا به یه چیز غیر مرتبط به باقالی حساسن و اگه بخورن بالا میارن مثلا پسر من ماهی بخوره اینقدر بالا میاره تا سرم بزنه پسر دختر عموم کلم

ممنونم..نه عزیزم اینجور نیست که از مادر حتما، امروز دکتر اومدن گفتن ‌‌‌‌‌از هرکسی ممکن بهشون رسیده ب ...

عزیزم ژن فاویسم فقط روی کوروموزوم ایکس میشینه و منتقل میشه نوزاد پسرم کوروموزوم وای از پدر میگیره و ایکس از مادر 

امکان نداره از پدر گرفته باشه 

نمیدونم چرا دکتر اینو گفته بهت

شاید خودت نداشته باشی ولی ناقلش بودی

چیز مهمی هم نیس

پس یعنی قابل درمان؟؟من شنیده بودم اصلا خوب نمیشن کسایی که میگیرن

در مان نداره چون یه نقص ژنتیکی محسوب میشه

کمبود انزیم g6pdd

ولی ممکنه به مرور زمان کم و کمتر یشه این نقص

که اینو من زیاد شنیدم البته

والله یکجا خوندم عدس لوبیا سویا نوشابه رنگهای مجاز خوراکی و... هم مشکل داره

اگه شدید باشه بله اینا رو نباید بخورن البته مصرف اینا باعث شکست خونشون نمیشه استفراغ میکنن

بایالی و داروهای ممنوعه خطرناکه باعث شکست خون و خونریزیو دفع خون از طریق ادرار میشه و خطرناکه