2777
2789
عنوان

بلخره مانتو عبایی گرفتم

664 بازدید | 24 پست

خیلی خوشم اومده فقط ی مشکل هس.. اول اینکه من مانتو عبایی مشکی گرفتم. رنگی نمیخام. چون یجورایی جای چادر گرفتم

حالا مشکل اینه که میخام هرجا میرم اینو بپوشم. خب اینطوری که خیلی همیشه تکراری‌ام. نمیشه دو ساعت میرم خونه کسی اینو عوض کنم. چادر نیس ک درش بیارم

بخام مدل دیگه هم بگیرم که خب مشکیه باز چندان معلوم نمیشه 

فقط مشکلم اینه دیگه ازین ب بعد من همیشه تکراری‌ام. شماها چیکار میکنید؟

خب رنگای دیگه هم هست جلب توجه نکنه ، مثل سورمه ای ، طوسی ، سبز پررنگ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا مانتو بلند میپوشم چادررسر نیمکنم یکی عبایی یا گوشه دار یا راسته بلند همه هم مشکی دلم ی رنگی هم میخاد چند جا رفتم پرو کردم هر چی با خودم کلنجار میرم نمیتونم تو کوچه رنگی بپوشم حس میکنم رنگی بپوشم همه نگاهم میکنن نمیدونم چرا!!! 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
هیچ کاری نمیشه کرد مگه چندتا بخری  من یه چادر داشتم خوشکل بود کلاه دار زیپ داشت درش میاوردم

خب چند تا بهرم هم باز همشون مشکین. چندان تفاوتی ندارن...

روسری روشن و زیبا سرت کن و بیشتر برای بیرون بپوش برای مهمانی با از زیرش شومیز یا اگه گرمه با خودت بردار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من کلا مانتو بلند میپوشم چادررسر نیمکنم یکی عبایی یا گوشه دار یا راسته بلند همه هم مشکی دلم ی رنگی ه ...

میدونم چی میگی

منم همش میخام مشکی بپوشم. مخصوصا یه جاها ک اصلا رنگی نمیتونم بپوشم

ولی خب همونجاها قراره همیشه منو اون شکلی ببین؟! چون همیشه تکراری میشم دیگه

روسری روشن و زیبا سرت کن و بیشتر برای بیرون بپوش برای مهمانی با از زیرش شومیز یا اگه گرمه با خودت بر ...

خب پس مهمونیایی ک قراره زیاد بمونم بنظرتون اونجا لباسمو عوض کنم؟ باشه اینکارو میکنم

مهمونیایی ک مثلا درحد عیددیدنی میریم نیم ساعت میشینیم چی؟ همیشه دیگه قراره منو هنین شکلی ببینن

خب مگر فقط شال و کفش و .. رو تغییر رنگ بدید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میدونم چی میگی منم همش میخام مشکی بپوشم. مخصوصا یه جاها ک اصلا رنگی نمیتونم بپوشم ولی خب همونجاها ...

ببین من روسری هامو رنگی میگیرم مثلا برا عید ی مانتو عبایی مشکی گرفتم البته نگین دار و مجلسی بود که خیلی دوسش دارم با ی روسری روشن مثلا کرم مشکی یا سفید سرمه ای سر کردم دست خودم نیست مانتو رنگی بگیرم همش میمونه رو دستم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب پس مهمونیایی ک قراره زیاد بمونم بنظرتون اونجا لباسمو عوض کنم؟ باشه اینکارو میکنم مهمونیایی ک مثل ...

اره عزیزم روسری مجلسی زیبا بگیر با کیف خوشگل

برای مهمانی مثلا. چند ساعته خب لباس ببر و خیلی هم شیکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.