2777
2789
عنوان

بلخره مانتو عبایی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 24 پست
یکی دوتا دیگه مشکی طرحهای دیگه بگیر با شال و روسری های رنگ مختلف بپوش دیگه تکراری نمیشه

ینی طرحش متفاوت باشه از تکراری بودن درنیام؟ من احساس میکنم چون مشکیه خیلیا زیاد طرحو متوجه نشن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس مهمونیایی ک قراره زیاد بمونم بنظرتون اونجا لباسمو عوض کنم؟ باشه اینکارو میکنم مهمونیایی ک مثل ...

مهمونی نیم ساعته که خب لباس عوض کردن نمیخاد مهمونی وخ طولانی تر باشه اگر زن و مرد حدا هستن که خب ی شومیز زیر مانتو بپوش عوض کن اگرم زن و مرد باهمن که چه بهتر با همون مانتو بشین مثلا مانتو مشکی با تیکه دوزی هن بگیر میتونی اینطور تنوع بدی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ینی طرحش متفاوت باشه از تکراری بودن درنیام؟ من احساس میکنم چون مشکیه خیلیا زیاد طرحو متوجه نشن.  ...

اره طرحهای متفاوت بگیر منم همهههه مانتوهام مشکیه با طرح ها و مدلهای مختلف 

و روسری و شالهام رنگی و طرح دار میگیرم‌اصلا هم‌تکراری نمیشه برام حتما امتحان کن خوشت میاد 

♻️کارما♻️
اره طرحهای متفاوت بگیر منم همهههه مانتوهام مشکیه با طرح ها و مدلهای مختلف  و روسری و شالهام رن ...

دمت گرم

باشه حتما میرم چند طرح بگیرم.  فعلا یه طرح گرفتم فقط.  تازه میخام شروع کنم بپوشم