2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید کیست نداشته باشم💔

151 بازدید | 31 پست

دیگه بدنم تحمل هیچیو نداره خستم از میگرن از افسردگی

هنوز دکتر حضوری نرفتم اما 

تمام علائم تخمدان پلی کیستیک رو دارم 

از اضافه وزن یهویی خصوصا ناحیه شکمم تا موهای زائد خیلی زیاد و هفت ماه پریود نشدنم ، با دکتر آنلاین حرف زدم تایید کرد

حالام دوروزه دل‌درد شدیدی هم حس میکنم ناحیه شکمم قسمت رحم

امیدوارم کیست نباشه یا اگرم باشه درمان شه 

چون اگه درمان نشه با دارو ،عمل میخواد و ممکنه به تخمدون هام آسیب برسونه....😭

برای اولین بار گریم گرفت بخاطر همه اینا....😞

مامانمم ۴۰ سالگیش تخمدان هاشو برداشت اما من هنوز ۲۰ سالمه🥺

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

انشاالله چیزی نباشه

من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده ولی هنوز پریود نشدن 

نگرانم باردار نشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم 

به فا. ل نیک بگیر.. شاید ام قراره پریود خانوم بیاد😊

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چرا خودتو ناراحت میکنی؟ داشته باشی هم قابل درمانه تو ۲۰ سالته من از ۱۴ ۱۵ سالگی داشتن و هنوزم زندم و ...

نمیدونم امشب خیلی دلم گرفته از همه چی 

دلدردمم خیلی شدیده 😢 

میترسم بعدا اینم بشه قوز بالا قوز و چندسال دنبال دکتر و دوا باشم 

نمیدونم امشب خیلی دلم گرفته از همه چی  دلدردمم خیلی شدیده 😢  میترسم بعدا اینم بشه ...

شید کیست نیس چون  کیست درد خیای شدیدی نداره من که دکتر رفتم گفت بم درد خیلی شدید برای کیست نمیتونه باشه و مشکل حای دیگست 

سلام عزیزم،خدا کنه🥺🥺❤️

سلام جانم💙

بسپر به خدا من که میگم قراره پریود شی❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
انشاالله چیزی نباشه من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده ولی هنوز پریود نشدن  نگرانم باردار نشم

انشاالله که باردار میشی عزیزدلم 

راستش منم باوجودی که مجردم نگران همین موضوع شدم 

انشاالله که باردار میشی عزیزدلم  راستش منم باوجودی که مجردم نگران همین موضوع شدم

من متاهلم و عقدم و رابطه کامل داریم میترسم باردار نشم اجی خیلی میترسم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
شید کیست نیس چون  کیست درد خیای شدیدی نداره من که دکتر رفتم گفت بم درد خیلی شدید برای کیست نمیت ...

امیدوارم اینطور باشه گلم😢

قربون تو برم مهربون من🥺❤️

خدانکنه عه😐💙

من متاهلم و عقدم و رابطه کامل داریم میترسم باردار نشم اجی خیلی میترسم

بمیرم درکت می کنم 

حتما برو پیش یه دکتر خوب و تحت نظر باش عزیزم 

مرکز استانی جایی 

اگه به یزد نزدیکی اونجا برو یه سر پیش دکتراش