2777
2789

سلام خانوما من باردارم🥲

ولی اصلا نمیدونم چند وقتمه از روی اولین روز آخرین پریودم میشه حدود ۸،۹ هفته ولی بعد از سه روز تاخیر(۲۸اسفند) بی بی چکم منفی شد و یه هفته بعدش دوباره بی بی زدم و مثبت شد ولی بتام خیلی کم بود(۲۸۳)دوروز بعد تکرار کردم دو برابر شده بود

ده روز بعدش رفتم دکتر خودش سونو کرد گفت فقط یه ساک خیلی کوچولو دیده میشه و برای دوهفته بعد که میشه فردا سونو قلب نوشت

خیلی میترسم فردا برم سونو و بگه قلبش تشکیل نشده😭😭😭از صب انقد گریه کردم چشمام میسوزهههه🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم...توکل کن ب خدا...بسپر ب خدا همچی حله

بچه اولته؟

اصن نگران نباش حتما قلب کوچولوی قشنگت تشکیل شده

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

منم شرتیط تورو داشتم هلاک شدم از استرس ،اما نگرانش نباش،قلبشم فردا میشنوی😍😍

ممنونم عزیزم🥹

از صبح نه چیزی خوردم نه میتونم کاری کنم خونه زندگیم داره میترکه😥

آخی عزیزم...توکل کن ب خدا...بسپر ب خدا همچی حله بچه اولته؟ اصن نگران نباش حتما قلب کوچولوی قشنگت ت ...

نه عزیزم یه دختر ۵ ساله دارم

امیدوارم خیلی حالم بده دخترم خیلی خوشحاله همش فکر میکنم خدایی نکرده اگه چیزی بشه جه جوری قانعش کنم

نه عزیزم یه دختر ۵ ساله دارم امیدوارم خیلی حالم بده دخترم خیلی خوشحاله همش فکر میکنم خدایی نکرده اگ ...

نگراان نباش هرچی بشینی فکر کنی بدتررره بیشتر استرررس میگیری

پاشو ی چیزی بخور و فکرای مثبت بکن ک انرژی مثبت بگیر نینی مادر قوی میخاد

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️