من وشوهرم خیلی با هم اختلاف داریم دیگه الان کامل از چشم افتاده خوشم نمیاد ازش حس میکنم چندش میشه نگاش کنم در این حد مثلا امشب جلو خانواده اش کلی بهم بد وبیراه گفت فحش داد تحقیرم کرد حتی فحشای رکیک به خانواده ام دادمنم بریدم نمیدونم باید چیکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آدمیکه بچه داره یعنی فقط بچه داره .شاید تز من در زندگی مسخره باشه .لطفا بخاطر بچه هاتون نه به طلاق فکر کنید و نه به جدایی .بهونه دست شوهرتون ندین .دنیای بعد از طلاق با دو تا بچه خیلی خوشگل نیست .مدارا کنین .گفتین قبلا خوب بوده .بدنبال رفع ایراد پیش آمده بگردین .خواهش میکنم بخاطر بچه هاتون تحملتونو ببرین بالا
میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود
از قول من به باران بی امان بگو..........
دل اگر دل باشد
آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد
یکی از نزدیکای مام اینجوری بود تقریبا. اخر سر معلوم شد یه خانم دل آقا رو برده زن خودش از چشمش افتاده فقط دنباب بهانه س زنش بزاره بره خودش اختیاری طلاق بگیره نه که مهریه شم بالا بود!