2777
2789
عنوان

از زندگیم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمیکه بچه داره یعنی فقط بچه داره .شاید تز من در زندگی مسخره باشه .لطفا بخاطر بچه هاتون نه به طلاق فکر کنید و نه به جدایی .بهونه دست شوهرتون ندین .دنیای بعد از طلاق با دو تا بچه خیلی خوشگل نیست .مدارا کنین .گفتین قبلا خوب بوده .بدنبال رفع ایراد پیش آمده بگردین .خواهش میکنم بخاطر بچه هاتون تحملتونو ببرین بالا

میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو.......... دل اگر دل باشد آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد

من یه بار با شوهرم دعوام شد تا ساعت ۱ شب بیرون موند

وقتی برگشت کاااااری کردم که دیگه هیچوقت حتی تا ۱۲ شب بیرون نمونه!!

فک نکنین قلدری کردمااا

نه اتفاقا ما خیلی بهم احترام میزاریم

ولی با سیاست جلو رفتم

که خداروشکر موثر بود

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

عجیبه..اخه چرا گذاشت رفت..چ بی مسولیت...

حالا ک از اول اینجوری نبوده پس میشه درستش کرد با مشاوره

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

یکی از نزدیکای مام اینجوری بود تقریبا. اخر سر معلوم شد یه خانم دل آقا رو برده زن خودش از چشمش افتاده فقط دنباب بهانه س زنش بزاره بره خودش اختیاری طلاق بگیره نه که مهریه شم بالا بود!

خدایا ممنونم واسه هدیه ت قول میدم خوب نگهش دارم
آدمیکه بچه داره یعنی فقط بچه داره .شاید تز من در زندگی مسخره باشه .لطفا بخاطر بچه هاتون نه به طلاق ف ...

تزتون مسخره نیست اما درست هم نیست ، زندگی تو یک محیط پرتنش پراضطراب همراه با دعواهای شدید و تحقیر ( و در مواردی کتک ) به نفع هیچ بچه ای نیست.

یا رَب نظر تو برنگردد ...