2777
2789
عنوان

از زندگیم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 100 پست

عزیزم شما تا حالا یک قدم درست هم برای حل مشکلت برنداشتی ! 

شش سال تحمل کردن و ذره ذره آب شدن کمکی به حل مشکل نمیکنه ، شاید واقعا نیازی نبود به این حجم تحمل ، شاید اگه خیلی زودتر به مشاور مراجعه می کردید بهتون میگفت گذشت زیاد کردن ، کوتاه اومدن های پی در پی و خیلی از رفتارهای خودتون درست نیست و حتی کار رو خراب تر می کنه.

الآن هم دیر نشده ، امیدوارم این تحمل و کوتاه اومدن رو کنار بگذاری و سریعا بری کمک درست و حرفه ای از یک متخصصی که کارش اینه و راهش رو بلده بگیری.

شبتون خوش 🌷

یا رَب نظر تو برنگردد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگم خانم یا اقا تا میتونه تلاش کنه برا زندگیش ولی نه تا زمانی که شده پنجاه سالشو بهترین روزای ز ...

اینجا ایرانه کم پیش می یاد آینده درخشانی واسه زن بد از طلاق

خدا جون به منو عشقم امسال یه نی نی تپلی موپولی بده مرسی😍😍😍😍
عزیزم شما تا حالا یک قدم درست هم برای حل مشکلت برنداشتی !  شش سال تحمل کردن و ذره ذره آب شد ...

اره راست میگی.ایندفعه بهش میگم یا بریم مشاور یا به زندگی ادامه نمیدم

اره راست میگی.ایندفعه بهش میگم یا بریم مشاور یا به زندگی ادامه نمیدم

اگر نیومد شما خودت تنهایی حتمااااا مراجعه کن ، مطمئن باش بهت راهکارهای خوبی میده . حتی اگه لازمه به چند تا مشاور مراجعه کن ، انقدر برو تا نتیجه بگیری.

یا رَب نظر تو برنگردد ...
اینجا ایرانه کم پیش می یاد آینده درخشانی واسه زن بد از طلاق

درسته محیط خیلی تاثیر داره ولی برا خانمی که خانوادشو داره

و جایی داره که بهش پناه ببره

میتونه خودش زندگیشو بسازه 

الان این همه خانم هایی هستن که همسرشون فوت شده خوب همه ی اینا که بدبخت نیستن پس اینا چه جوری زندگی میکنن

درضمن نگاه اطرافیان به خانم مطلقه خیلی به رفتار اون ادم هم بستگی داره

شما الان خودت به مطلقه میگی خفت پس مطمئنن نظر شما با نظر من فرق میکنه 

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
درسته هیچ کس با طلاق به خاطر صرفا مشکل داشتن تو زندگی موافق نیست باید تا جای ممکن مشکلات رو حل کرد و ...

گل گفتین کاش جامعه ما از این افکار سنتی و بسوز بساز دست برمیداشت 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا