2777
2789
عنوان

از زندگیم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بریدم اشکام بند نمیاد میگم کاش بخوابم صبح بیدار فقط دلم برا بچه‌ها م میسوزه

آخه عزیزم. 

ولی نمیدونم چرا مردا تا مامانشونو میبینن شاخ میشن  

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

يه بار جدى تنها بزاريش حساب كار مياد دستش، آدم فقط يه بار به دنيا مياد و زندگى ميكنه، نسوز پاى آدم بى لياقت جدا شو بچه ها بيشتر به يه مادر كامل و خوشحال نياز دارن تا يه پدر بى لياقت با مادر غمگين برو زندگى خودت و بساز واسه خودت زندگى كن جوونى هنوز موقيعت هست واست شك نكن 

همینجوری نشسته بودین دور هم، یهو پاشد فحش داد؟ خب چی شد آخه؟ سر چی بود؟ از کجا شروع شد؟

دم داروخونه بودیم رفتیم برای برادرش که مریضه دارو بگیریم اون با بچه ها بیرون بودن بعد به دلایلی 2 یا3بار مجبور شدیم هی نسخه رو بگیریم و پس بدیم بعد بهش گفتم یبار تصمیم بگیر چی میخوای بگیری و خلاصه بعد اینکه گرفتم اومدم بیرون شروع کردن غر زدن و همین غر زدنا رو به خانواده اش منتقل کرد و تازه گفت من این زندگی رو نمیخوام و یکم حرف دیگه اینجا بود که بهش گفتم بحث بین من و تو به بقیه چه ربطی داره خلاصه دعوا بالا گرفت من بهش حرف بد نزدم ولی اون هرچی خواست گفت

تا میاییم از دست شوهرمون بنالیم یه مورد بدتر از شوهر خودمون هست.......امان از دست این جنس مذکر

واقعا منم با شوشو قهرم ولي انقد خنگم تا نگام ميكنه خندم ميگره اشتي ميكنيم ولي اين دفع گفتم ديگه نگاشم نميكنم 

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
😆😆 خو اخه ادم به خانومش جلو بقیه بی احترامی میکنههههه

باید فهمید دلیل دعوا چی بوده بعد جواب داد.عامل دعوا همیشه دونفرن نه یه نفر!

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
تزتون مسخره نیست اما درست نیست ، زندگی تو یک محیط پرتنش پراضطراب همراه با دعواهای شدید  و تحقیر ...

ولی طلاق و بچه ی طلاق بودن هم خیلی بده عزیزم...

کشورای دیگه شاید اینطوری نباشن اما متاسفانهتو جامعه ی ما زنای مطلقه جایگاه خوبی ندارن و چشم مردای هیز و بی غیرت دنبالشونه

همچنین بچه های طلاقم چه تو مدرسه و چه موقع ازدواج به خاطر طلاق پدرومادرشون ممکنه خیلی تحقیر بشن و تا اخر عمر باید به هرکس و ناکسی علت طلاق والدینشونو توضیح بدن

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

شب تاب عزیز محیط پر تنش رو خودمون میسازیم .ازتون خواهش میکنم به آینده اون دو تا فرشته فکر کن .ببین با خودکشی شما چه بلاهایی سرشون میاد .تو یه مادری بانو . مادر یعنی یه افعی تمام عیار برای بچه هاش.ببین چطور میتونی محیطو آروم نگهداری .فکر کن بعد طلاق چه اتفاقایی میفته .فقط به بچه هات به اون دو تا فرشته فکر کن .بمون و تلاش کن برای بهتر شدن زندگیت .تو میتونی .به گذشته برگرد ‌انقدر بنویس تا یادت بیفته کجا و کی این بلا رو زندگیت نازل شد .میتونی دلیلشو پیدا کنی 

میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو.......... دل اگر دل باشد آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد

تنبیه ش کن..همینجوری سکوت نکن ک بدتر شه..کاری کن ک دیگه تکرار نکنه..فک نکنه هر جوری باهات رفتار کنه برات مهم نیستو از خونش تکون نمیخوری..ب خانوادت بگو چ وضعشه اخه دلیلی نداره شوهر اینقد زمشو زجر بده

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

😆😆 خو اخه ادم به خانومش جلو بقیه بی احترامی میکنههههه

اتفاقا خوشم میاد از دخترای کله شق مث خودمی من بهم اینجور بگه مرگ موش میدم ب خوردش   

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 

وقتی بچه بودیم بابام دسته بزن داشتو مامانمو خیلی حرص می داد مامانم بخاطر ۲ تا بچش باهاش سوخت و ساخت اما الان بابام شده بهترین مردو همه ی داراییش بنامه مامانمه ما هم نشدیم بچه طلاق کاش ما هم صبوریو یاد بگیریم از مادرامون

خدا جون به منو عشقم امسال یه نی نی تپلی موپولی بده مرسی😍😍😍😍
دم داروخونه بودیم رفتیم برای برادرش که مریضه دارو بگیریم اون با بچه ها بیرون بودن بعد به دلایلی 2 یا ...

اخه الهي چه شوهري كه حتي جلوي بابا مامانش بهت بدو بيرا گفته شوهر من اگه ازاين غلطا بكنه كلش رو ميكنم تو هم جلوش كم نمياوردي 

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
وقتی بچه بودیم بابام دسته بزن داشتو مامانمو خیلی حرص می داد مامانم بخاطر ۲ تا بچش باهاش سوخت و ساخت ...

بخدا میخوان صبوری کنم نمیشه کم اوردم کم اوردم خدایا کجایییی