2777
2789
عنوان

از زندگیم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 100 پست

نفوذ روی مردا متفاوته بعضیاشون با زبون و سیاست نرم میشن بعضیا هم با تهدید باید رگ خواب شوهرتو بدست بیاری.

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
ولی طلاق و بچه ی طلاق بودن هم خیلی بده عزیزم... کشورای دیگه شاید اینطوری نباشن اما متاسفانهتو جامعه ...

دقیقا .منم منظورم همینه .دو ستل پیش که حامله بودم داشتم به دخترخالم میگفتم که چقدر دلم برای مامانم تنگ شده .دوست دخترخالم حالش خیلی بد شد .وقتی من این حرفو زدم رنگ دخترخالم پرید و کلی بهم چشم غره رفت .فشارم افتاد از ناراحتی اون خانم .بعد فهنیدم مامانش وقتی ده سالش بوده جلوی اون خانم و خواهر شش سالش خودشو آتیش زده و خودکشی کرده .فقط چون از دست شوهرش عاصی بوده .بماند که این دو تا خواهر هنوز مشگل روحی روانی دارن نکته جالبش اینجاست که خانواده شوهرشم بخاطر کار مادرش خیلی تحویلش نمیگیرن و نمیتونه باردار بشه چون میترسه از ملدر شدن و ..... نکنیم با بچه هامون اینکارهارو

میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو.......... دل اگر دل باشد آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شب پیش یه خانمی تاپیک زده بود که بابا و مامانم میخوان طلاق بگیرن چون بابام چندییین بار خیانت کرده....

من با این طلاق چون بچه ها هم بزرگ بودن موافقم

ولی اگه خیانت نمیکنه و وفاداره سعی کن ارامشو به زندگیت برگردونی به بچه ها و شوهرت برگردونی

به خدا قسم زن پایه ی ارامش هر زندگیه....

اگه زن استرس داشته باشه ترس داشته باشه یا چمیدونم دچار تنش بشه همه اینارو به خانواده اش منتقل میکنه....

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

بزار یکی دو روز بگذره ارومتر که شد ببین حرف حسابش چیه اونم باید به اندازه تو در برابر اون بچه ها احساس مسولیت کنه قرار نیست همیشه فقط مادر بسوزه ببین دردش چیه اول تلاشتو بکن بعد ازش قطع امید کن

خدایا ممنونم واسه هدیه ت قول میدم خوب نگهش دارم
وقتی بچه بودیم بابام دسته بزن داشتو مامانمو خیلی حرص می داد مامانم بخاطر ۲ تا بچش باهاش سوخت و ساخت ...

عزیزم به نظرت خوبه که مادرت بهترین سالهای عمرشو که میتونست تو ارامشو امنیت سپری کنه مونده زیر مشتو لگد پدرت

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

استارتر اینجا اومدنت فقط صرف درد و دل باشه زیاد تحت تاثیر قرار نگیری چون خیلیا مشاوره میدن اما شرایطتشون مشابه شما ممکنه نباشه و نتونن درک کنن.چون شما بچه داری نباید فکرت فوری سمت خودکشی و جدایی بکشه

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
بخدا میخوان صبوری کنم نمیشه کم اوردم کم اوردم خدایا کجایییی

صبوری حد و حدودی داره، مامانم بخاطر منو داداشم 27 سال صبر کرد، آخر جدا شدن،درسته ک داداش کوچیکه خیلی پرخاشگر شده ب خاطر این قضیه، ولی حداقل مامان و بابا جدا جدا زندگی آرومی دارن  

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
بخدا میخوان صبوری کنم نمیشه کم اوردم کم اوردم خدایا کجایییی

عزیزم برای خودت زندگی کن

اگه همسرت بده اگه عصبیه باهاش مهربون باش ولی در نهایت برای خودت زندگی کن زیادتودست وپاش نباش کارایی که عصبانیش میکنه رو انجام نده باهاش بحث نکن 

چند شب پیش یه خانمی تاپیک زده بود که بابا و مامانم میخوان طلاق بگیرن چون بابام چندییین بار خیانت کرد ...

6سال سعی کردم نشد که نشد همش دنبال اینه همه چیز زندگیشو به همه بگه

ب نظرم خانوادش نباید راهش بدن..بگن برو پیش زن و بچه ت پیش ما چیکار میکنی..اخه کی قبول میکنه زن و بچه تنها اقا خونه مامانش..من ک ندیدم

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

خواهرش خیلی جاها طرفشو گرفت.ولی پدرش طرف من بود الانم مطمئنم رفته اونجا جیک و پوک زندگیمون رو بگه

خوب نميزاشتي بره عزيزم مياورديش خونه قشنگ حاليش ميكردي كه نبايد جيك وپوك زندگيمون رو جاي ديگه مطرح كني اگه مشكلي داشتي ميومدي خونه نه كه اونجا دور برداري 

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .

من از دیدگاه خودم نظر میدم شاید به دلخواه تو نباشه

اما اگه واقعا نه میخوای طلاق بگیری ن شرایطشو داری حداقل یکم محکم تر و جدی تر با همسرت برخورد کن

درضمن اگه نمیخوای جدا بشی بگو تا بچه ها کلی ننویسن در این مورد

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
ولی طلاق و بچه ی طلاق بودن هم خیلی بده عزیزم... کشورای دیگه شاید اینطوری نباشن اما متاسفانهتو جامعه ...

درسته هیچ کس با طلاق به خاطر صرفا مشکل داشتن تو زندگی موافق نیست باید تا جای ممکن مشکلات رو حل کرد ولی نباید طلاق رو به عنوان آخرین راه حل موجود حذفش کرد.

مادر الگوی بچه هاست تو زندگی ، اگه بمونه تو یک زندگی پرتنش توسری خور باشه تحقیر بشه کتک بخوره علاوه بر محیطی که به روان بچه ها آسیب می زنه اون بچه ها چی می تونن یاد بگیرن چه الگویی دارند از مرد بودن و زن بودن ؟

در حالیکه یک مادری که با تمام توانش همه راهها رو برای نجات زندگیش رفته ولی در نهایت به بن بست خورده و تصمیم به جدایی گرفته ، می تونه تو یک محیط امن به بچه هاش یاد بده به خودشون احترام بذارن ، خودشون رو بیشتر از جامعه و حرف مردم دوست داشته باشند ، قوی باشند محکم باشند ، حد و مرز بگذارند با آدم ها و ... 

یا رَب نظر تو برنگردد ...