2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۵ صدم

666 بازدید | 14 پست

من همیشه بعد عقب افتادن پریودم ازمایش بتا میدادم ۱ صدم میشد که میفهمیدم منفی منفی

دیروز ۵ روز قبل پریودم ازمایش دادم طاقت نداشتم صبرکنم بتا شد ۱۵ صدم ینی ۱۴ صدم از همیشه بیشتر

ممکنه بخاطر وجود اسپرم در بدن بالا رفته باشه و حاملگی درکار نباشه؟ یا خیلی زود رفتم و حاملم و بالاتر مبشه؟ کسی بوده بتاش پایین باشه بفهمه جاملس؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
اره
0
0%
خیر
4
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه مجبوری دختر این همه آزمایش. بذار حداقل چند روزی بگذره از تایم پریودت

خودمم دارم خل میشم دیگ از بس انتظار کشیدم میخاسم مطمعن شم منفی یا مثبته که بشینم سرجام الان بیشتر درگیر شدم

بتای پایین نشونه حاملگی نیست باید بالای پونصد باشه تا حاملگی سالم حساب بشه

اگر دکتر تایید حاملگی داده باشه دور از جونت ولی احتمالا حاملگی خارج از رحم باشه ..

ولی اگر میخوای مطمئن بشی برو یه سونو واژینال برات بنویسه ان شاءالله چیز خاصی نباشه

بتای پایین نشونه حاملگی نیست باید بالای پونصد باشه تا حاملگی سالم حساب بشه اگر دکتر تایید حاملگی دا ...

اخه ۵ روز قبل پریودم رفتم بعضیا میگن ممکنه لقاح دیر شکل گرفته باشه اقدامم ۱۱ فروردین بود تا ۱۵ ام دقیقا تایم تخمک گزاریم اقدام داشتم اخرین پریودمم ۲۹ اسفند بوده

چند ماه اقدامی مگه؟

پارسال برج ۸ یه سقط داشتم تو ۵ هفته سقط شد

دکتر گفت ۶ ماه باید بگذره من یکسال صبرکردم که بدنم گامل اوکی شه از برج ۹ اقدام کردم نمیدونم چرا نمیشه

بار اول با یکبار اقدام گرفت 🥲

پارسال برج ۸ یه سقط داشتم تو ۵ هفته سقط شد دکتر گفت ۶ ماه باید بگذره من یکسال صبرکردم که بدنم گامل ...

عزیزم اصلا همین استرس نمی‌ذاره باردار بشی، شرایط هر دفعه فرق داره. چند سالته؟ 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
اخه ۵ روز قبل پریودم رفتم بعضیا میگن ممکنه لقاح دیر شکل گرفته باشه اقدامم ۱۱ فروردین بود تا ۱۵ ام دق ...

ببین عزیز جان اگر باردار باشی علائمت خیلی زیاد میشه و یکی دوتا علائم برای شک‌ کردن کافی نیست

من از خدا میخوام که زودتر باردار شی ولی بیا به حرف من گوش بده خودتو بزن به بیخیالی اصلا هی دقت نکن که کی از وقتت گذشت یا نگذشت چند بار اقدام کردی چندهفته گذشته اصلا انقد حساس نشو بهش.. چون استرسی که از این میگیری خودش مانع بارداری میشه دختر جان

فقط آروم باش بسپارش به خدا سعی کن‌ معنویتت رو بیشتر کنی الان که در حال اقدامی قرآن بخون هر روز با خدا ارتباط بگیر خودش کمک بزرگی میکنه هم به خودت هم ان شاءالله به نتیجه دادن اقداماتت 

ببین عزیز جان اگر باردار باشی علائمت خیلی زیاد میشه و یکی دوتا علائم برای شک‌ کردن کافی نیست من از ...

مرسی دورت بگردم انقدر تنش فکری دارم و اعصاب خردی دارم که خودمم حس میکنم بدنم قفله شوهرم همش سعی میکنه ارومم کنه و دلداری بهم بده قول دادم اگ این ماه باردار نبودم دیگ بهش فکرنکنم و بچسبم به کارم تا خودش بیاد فکرکنم اینجوری زودتر نتیجه بده

ببین عزیز جان اگر باردار باشی علائمت خیلی زیاد میشه و یکی دوتا علائم برای شک‌ کردن کافی نیست من از ...

علاعم هام زیادن از یک هفته بعد تموم شدن تخمک گزاریم شروع شدن حالت تهوع صبحگاهی دارم و بعد غذا ... کمر درد و تخمدان چپم یهو درد میگیره شدید.. کلیه درد دارم اما عفونت ندارم..زیر دلمم یهو میگیره میگم میخام پریود شم نمیشم...ترشح هم دارم اما زیاد نیس..خیلیم سرگیجه و ضعف دارم اشتهامم الان چند روزه وحشتناک شده نفخ هم دارم کم...یبوست و سردرد و تکرر ادرار ندارم اصلا

علاعم هام زیادن از یک هفته بعد تموم شدن تخمک گزاریم شروع شدن حالت تهوع صبحگاهی دارم و بعد غذا ... کم ...

خب اینا همش علائم تخمک گذاری هم هست و تو دوران اقدام کاملا طبیعیه .. یکی از مطمئن ترین علائمش قطع شدن پریوده

خواهر جان تا میتونی بیخیالی بزن خودتو اصلا انگار هیچ علائمی نداری زندگی عادیتو پیش ببر ولی رعایت هم کن

من دوماهه باردار بودم نمیدونستم حتی زعفرون هم خوردم ولی بچه هیچیش نشد..

خدا بهترین زمان بندی رو داره بهش اعتماد کن و سعی کن‌حال خودت و همسرت رو خوب نگه داری ان شاءالله خبر خوبو زودتر ازت بشنویم