2777
2789
حیف ک تو شخصیتم نیست وگرنه هرآنچه لیاقتت بود نصیب روح و روانت میکردم🤗

اتفاقا اینم از همون تجربیاتم تو سایت میدونم هر جا کم‌میارن میگن تو شخصیتم نیست و فلان  

یه چی گفتی نتونستی جمعش کنی

ببین طرف حساب تو من نیستم.خود امام حسینه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

اتفاقا اینم از همون تجربیاتم تو سایت میدونم هر جا کم‌میارن میگن تو شخصیتم نیست و فلان     ...

واقعا دلم نمیاد حرفی بهت بزنم ک ناراحتت کنم

تپش قلب گرفتم از حرفت

این کامنتتم جوابشو میذارم امام حسین بهت بده(ب زودی زود)

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی نیستم ینی حلالت نمیکنم چون با دوتا حرف و کامنت قضاوت  بیجا کردی توضیحم ک دادم برات بازم ...

مگه باید بابت گفتن حقیقت حلالیت بخوام؟

اگر من قضاوت نا به جا کردم ثابت کن خب

نامردم اگه عذرخواهی نکنم

توضیحی من ندیدم

حرف اول رو فقط تکرار کردی

بگو دقیقا جایگاه اهل بیت در نظر شما چیه؟دقیقا دقیقا از امیر المومنین علی علیه السلام شروع کن.

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

مگه باید بابت گفتن حقیقت حلالیت بخوام؟ اگر من قضاوت نا به جا کردم ثابت کن خب نامردم اگه عذرخواهی ن ...

من چتدبار گفتم داری اشتباه فکر میکنی در موردم(ب شکلای مختلف )ولی اصرار داری ب حرف خودت 

عزیزترین خالق خداحضرت علیه

اولین کسانی ک آقریده شده 5 تن آل عبا بودن و....

من چتدبار گفتم داری اشتباه فکر میکنی در موردم(ب شکلای مختلف )ولی اصرار داری ب حرف خودت  عزی ...

واقعا اینا رو از ته دل میگی؟یعنی شیعه هستین؟یا فقط محب؟

ا بعد میگن حسین (ع)کشتی نجات هست میگی یدالله فوق ایدیهم؟ 

حرفاتون پر از تناقض هست و خودتون رو در جایگاه اتهام گذاشتید.

اگر من بد فکر کردم عذر میخوام

واقعا اینا رو از ته دل میگی؟یعنی شیعه هستین؟یا فقط محب؟ ا بعد میگن حسین (ع)کشتی نجات هست میگی یدالل ...

ن هنوزم دادم تظاهر میکنم

اینایی ام ک گفتم از تو نت سرچ کردم

الانم تو این کامنتم جوری حرف زدم ک شما دوست داری برداشت کنیو راحتت کردم

واگذاری ب خدا و امام حسینمم سرجاشه

چون چندبار سعی کردم متقاعد کنم شمارو ک من اونجوری ک فکر میکنی نیستم ولی گوش نکردی و حرف خودتو زدی و دلمو شکستی

شبخوش

ن هنوزم دادم تظاهر میکنم اینایی ام ک گفتم از تو نت سرچ کردم الانم تو این کامنتم جوری حرف زدم ک ...

من که آخر نفهمیدم

شما دلیلی نیاوردی من که ندیدم

مثلا اون کامنت من که اسم امام رضا رو آوردم جواب ندادی 

اونجا فکر کردم مشکل شما لفظ هست 

ولی بعدش هی تکرار مکررات کردی

به هر حال اگر حقی هم باشه بر گردن شما هست چون اولا من عذر خواهی کردم دوما زیر سوال بردن فرهنگ نذر کردن که یکی از مهم ترین اعتقادات شیعه اس بر گردن شماست.حالا خواسته یا ناخواسته

من که آخر نفهمیدم شما دلیلی نیاوردی من که ندیدم مثلا اون کامنت من که اسم امام رضا رو آوردم جواب ند ...

جواب ندادم یعنی جواب نداشتم؟؟ی درصد نمیگی ندیدم؟؟

چقد زود و قشنگ قضاوت میکنید آفرین تبریک میگم بهتون

فکرکردی؟؟و با خودت میگی هر چی  ک فکرکنم حتما همون درسته؟؟

تکرار مکررات کردم چون داشتم میگفتم داری اشتباه میکنی ولی باز حرف خودتو زدی و مدعی شدید ک 10 ساله تو سایتید و امثال من رو خوب میشناسید ولی بنظر من ده ساله تو سایتید  و همه رو با یه چوب میزنید!!!

آفرین توپم خوب میندازی تو زمین من

چون من گفتم ائمه ع واسطه ما هستن برای اجابت و عملا نذر رو زیر سوال نبردم

ضمن اینکه عذرخواهیتونم وقتی کردید ک از من مطمئن شدید والا اونم نمیکردید

مگه باید بابت گفتن حقیقت حلالیت بخوام؟ اگر من قضاوت نا به جا کردم ثابت کن خب نامردم اگه عذرخواهی ن ...

خط اول این کامنت فراموشتون نشه!!!!!!!!

اتفاقا اینم از همون تجربیاتم تو سایت میدونم هر جا کم‌میارن میگن تو شخصیتم نیست و فلان     ...

وشدیدا خط آخر این کامنتتون رو تقدیم خودتون میکنم🤗

جواب ندادم یعنی جواب نداشتم؟؟ی درصد نمیگی ندیدم؟؟ چقد زود و قشنگ قضاوت میکنید آفرین تبریک میگم بهتو ...

من منظورم این نبود که از قصد جواب ندادید!گفتم اونجا در مورد لفظ سوال کردم جواب ندادید که من به یه نتیجه برسم که منظورتون چیه دقیقا؟؟؟

والله فکر نمی‌کنم شیعه ای باشه اسم امام حسین بیاد بگه چرا از خود خدا نمیخواهید؟؟؟اینا واسطه آن!!!

!بله ما هم میدونیم واسطه آن لازم نیست اینو هی تکرار کنیم!

به همبن نمازی که الان خوندم هنوزم مطمئن نیستم و فقط و فقط برای احتمالش عذر خواهی کردم

شما یا خیلی خیلی باهوش هستید و با مغلطه میخواهید هر دو حرف رو جمع کنید یا اینقدر ساده لوح هستید که نمیدونید معنی هر حرف چیه و جاش کجاس

من منظورم این نبود که از قصد جواب ندادید!گفتم اونجا در مورد لفظ سوال کردم جواب ندادید که من به یه نت ...

ب همین نمازی ک الان خوندم التماسمم کنی حلالت نمیکنم

حرف از امام حسین میزنی و حرف شیعه ی پدرش ک میگه عزیزترین مخلوق خدا علی ع هست رو قبول نمیکنی؟؟

خط اول این کامنت فراموشتون نشه!!!!!!!!

سعی نکنید به من عذاب وجدان بدید.من حرفم درست بوده.بارها و بارها عقایدی رو دیدم در اینجا که نذر چیه ومگه خدا همه کاره نیست ؟مگه خدا رو قبول ندارید؟ ائمه هم انسان هستن و ....از این دست حرفها

همشونم درسته در واقع!!!

ولی با مغلطه

حالا شما میگید از اون دسته نیستید.خب باشه قبول.

حرف اونها رو تکرار نکنید پس

من منظورم این نبود که از قصد جواب ندادید!گفتم اونجا در مورد لفظ سوال کردم جواب ندادید که من به یه نت ...

زبونم واقعا ب حرف بد و نفرین باز نمیشه ب هیچ وجه

بازم از حرف ناحقتون قلبم داره تند میزنه

امیدوارم بتونید جواب خدا رو بدید

سعی نکنید به من عذاب وجدان بدید.من حرفم درست بوده.بارها و بارها عقایدی رو دیدم در اینجا که نذر چیه و ...

هر گردی عزیزمن گردونیست

حرفی ام ک من شکل بقیه زدم منظورم منظور اونا نبوده

ک اگرم اشتباه گفتم بعد‌ش ثابت کردم ک کدوم طرفی ام

ولی قضاوت های بیجا وپیاپی جنابعالی وضع خودتون رو خرابتر کرو