yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 عنوان حالت خوشه؟؟ 293 بازدید | 47 پست @نازلیییییی_۲ با دوتا حرف منو دشمن ائمه دونستی؟؟قسمت منطق عقل گچ توشه؟ محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️ 1403/01/26 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 *عقلت محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16817 آره من حالم خوبهشما هستید که حتی اندازه یه تاپیک نمیتونید عقایدتون در مورد نذر کردن رو پنهان کنیددشمن اهل بیت کسی هست که نمیفهمه مقام اونها رو در نزد خداوند خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22554 ب منم گفتن شیعه نیستی ولشون کن،اینا تعصبینمیگم خدابالاترین قدرته میگ ائمه رو قبول نداری من قبول دارم😂صرفا بخاطراینکه ثابت کنه من شیعه نیستم حتی حاضربود بگه خدارو قبول نداره دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 آره من حالم خوبه شما هستید که حتی اندازه یه تاپیک نمیتونید عقایدتون در مورد نذر کردن رو پنهان کنید ... واقعا نمیفهممتشمام صد درصد حرفای منو نفهمیدی اگ ن جواب منو اینطوری نمیدادیماها تو زندگیمون هرچی داریم صدقه سر ائمه ع ستولی اون بزرگواران وقتی ما نذرو دعا میکنیم درواقع واسطه ما میشن پیش خدااوکی؟ محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 ب منم گفتن شیعه نیستی ولشون کن،اینا تعصبین میگم خدابالاترین قدرته میگ ائمه رو قبول نداری من قبول دا ... حالشون خوش نی اصن نفهمید چی گفتم فقط ج داد محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16817 واقعا نمیفهممت شمام صد درصد حرفای منو نفهمیدی اگ ن جواب منو اینطوری نمیدادی ماها تو زندگیمون هر ... مگه من غیر این گفتم؟در لفظ مثلا میگیم یا امام رضا حاجتم رو بده این یعنی من امام رضا رو نعوذبالله از خدا بالاتر دونستم؟ خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 مگه من غیر این گفتم؟ در لفظ مثلا میگیم یا امام رضا حاجتم رو بده این یعنی من امام رضا رو نعوذبالله ا ... با چه منطقی و ادله ای میگی من ائمه رو قبول ندارم؟؟؟؟؟من فقط گفتم یدالله فوق ایدیهم!!!!!!!ینی همه کاره خداس محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16817 با چه منطقی و ادله ای میگی من ائمه رو قبول ندارم؟؟؟؟؟ من فقط گفتم یدالله فوق ایدیهم!!!!!!! ینی ... وقتی در جواب کسی که میگه نذر کنید میگی یدالله فوق ایدیهم کاملا داری با مغلطه جوری عنوان میکنی که نذر یه چیز بی فایده و بیخودهحالا هی تا صبح بگو نه خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 وقتی در جواب کسی که میگه نذر کنید میگی یدالله فوق ایدیهم کاملا داری با مغلطه جوری عنوان میکنی که نذر ... بنظرم شما جوری ک خواستی برداشت کردی🤷♀️اگ ن من تو کامنتای قبلیم توضیح کافی و وافی رو دادم🤷♀️ محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16817 بنظرم شما جوری ک خواستی برداشت کردی🤷♀️ اگ ن من تو کامنتای قبلیم توضیح کافی و وافی رو دادم🤷♀️ من ده ساله تو این سایتم.هزار بار امثال شما رو دیدمیهو نمیایید که حرف اصلیتون رو بزنیدکم کم نذر کردن رو زیر سوال میبرید...بعدش عقاید دیگه تون رو رو میکنید خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 من ده ساله تو این سایتم.هزار بار امثال شما رو دیدم یهو نمیایید که حرف اصلیتون رو بزنید کم کم نذر ک ... خدا ازت راضی باشه خب؟من راضی نیستم ازت🤗ده ساله تو سایتی ولی دریغ از ذره ای..... محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 من ده ساله تو این سایتم.هزار بار امثال شما رو دیدم یهو نمیایید که حرف اصلیتون رو بزنید کم کم نذر ک ... حیف ک تو شخصیتم نیست وگرنه هرآنچه لیاقتت بود نصیب روح و روانت میکردم🤗 محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16817 خدا ازت راضی باشه خب؟من راضی نیستم ازت🤗ده ساله تو سایتی ولی دریغ از ذره ای..... راضی نباشمگه آدم باید همه رو راضی کنه؟ خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 راضی نباش مگه آدم باید همه رو راضی کنه؟ راضی نیستم ینی حلالت نمیکنمچون با دوتا حرف و کامنت قضاوت بیجا کردیتوضیحم ک دادم برات بازم وضع خودتو باحرفات خرابتر کردی(لابد میتونی جواب خدارو بدی) محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️