yarjan402 مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 عنوان حالت خوشه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 47 پست @نازلیییییی_۲ با دوتا حرف منو دشمن ائمه دونستی؟؟قسمت منطق عقل گچ توشه؟ محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️ 1403/01/26 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16940 قبول میکنم ولی قضاوتهاتون هیچ جوره تو کتم نمیره خب بفرمایید راه حلو قضاوت من مگه چی بود؟من احساس کردم شما سنی هستید چون دقیقا حرف اونها رو زدید.دیگه چی گفتم؟گفتم میتونم کمک کنم.یه متخصص طب سنتی خوب میشناسم چه تهران باشید چه نباشید میتونید باهاش مشورت کنید خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
yarjan402 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 قضاوت من مگه چی بود؟من احساس کردم شما سنی هستید چون دقیقا حرف اونها رو زدید.دیگه چی گفتم؟ گفتم م ... تهرانم محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 16940 تهرانم اگر ایتا دارید من لینک یک گروه رو براتون بفرستم.هم میتونید سوالتون رو بگید هم با دکتر به صورت مجازی مشورت کنید در واقع ویزیت مجازیاگر میخواهید حضوری برید شماره بدم.ولی یه کم دیز وقت میده حضوری.حدود دو ماه دیگه خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم