2777
2789
عنوان

خانومای برنامه ریز میان🥲

55 بازدید | 7 پست

من اینجوریم که در طول هفته انقد سرم شلوغه و کار دارم که در حال مردنم اما تقریبا هر آخر هفته یهو جدا میشم از همه چی و میرم تو استراحت و خوشگذرونی 

بعد هفته جدید شروع میشه و دوباره همون روند

چیکار کنم که اینجوری نشه؟ خسته شدم دیگه💔

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
منم مثل توام

واقعا؟ خیلی برنامه هفته ت سنگینه نه؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما شبیه اونایی که تا حقوق میاد به حسابشون تا ریال آخرش طی یکی دو روز اول خرج می‌کنید تا آخر ماه کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید 

اگر واقعاً سعی داری به همه اموراتت برسی و تایم استراحت و خواب و خوش گذرانیت هم بجا باشه 

شب قبل از خواب یک دفتر بذار برنامه روز بعدت بنویس تایم بندی کن و آلارم بذار و پایین برگه بنویس من حتما باید این روتین را ادامه بدم 

چند روز هر چند سخت طبق برنامه پیش برو و جا نزن

کلا برات میشه روتین روزمرگی بدون آلارم خودکار به کارهات می‌رسی کلی هم وقت اضافه داری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما شبیه اونایی که تا حقوق میاد به حسابشون تا ریال آخرش طی یکی دو روز اول خرج می‌کنید تا آخر ماه کاس ...

خب دلیل این اتفاق اینکه من در طول هفته خیلی کار انجام میدم و خیلی سرم شلوغه کلا تایم آزاد و خالی آنچنانی ندارم اما آخر هفته انگار کلا یکی آزادم می‌کنه از بند

برنامه ریزیم همینه روزای کاری دارم آخر هفته ها نه🗿💔

خب دلیل این اتفاق اینکه من در طول هفته خیلی کار انجام میدم و خیلی سرم شلوغه کلا تایم آزاد و خالی آنچ ...

خب با این اوصاف دیگه وقتی نمی‌مونه که برنامه ریزی کرد 

خوش باش ولش کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍