2821
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 101 پست
ببین یه کار کن اون که بخشیده ولی باز تو خوشحالش کن امروز برو به یه فقیری کمک کن یا به مادرت کمک کن ...

میگن تا چهل روز نمیشه نماز خوند🙂💔

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به هرحال الکل حرومه و مضر لطفا با این حرفها گناهو عادی جلوه نده خود عروسی بقدر کافی شادی اور هست احت ...

بله عزیزم حق با شماست

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

به هرحال الکل حرومه و مضر لطفا با این حرفها گناهو عادی جلوه نده خود عروسی بقدر کافی شادی اور هست احت ...

من چیزی و عادی جلوه ندادم طرز فکرا هم با همدیگه فرق میکنه گلم من فقط گفتم اینهمه احتیاج نیست به خودش حس بد گناه و عذاب وجدان وارد کنه وقتی نه گناه چندان بزرگی کرده و نه ادم کشته.

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

واقعا حرکاتم بد بود  ابروم رفت 😔😭

تجربه شد دوربر این چیزای نجس وحرام نری خدا هم بخاطر مضراتش حرومش کرده هم جسمی هم زایل شدن عقل هم اثرات مخربش  تو روحو روان و ایمان ادم لطفا توبه کن و دیگه دورو برش نرو میدونستی اگه الکل بخوری نمازت تا ۴۰ روز قبول نمیشه واگه  خدای نکرده اجلت برسه مشرک از دنیا رفتی و هرگز به بهشت راهت نمیدن 

اصلا لازم نیس بیای تو فضای مجازی اعتراف کنی، پیش خودت و خدای خودت توبه کن ....برا آب تعریف کن‌یا بنویس پاره کن .....صدقه بده ، خدا می بخشه ولی دیگه تکرار نکن....درست میشه ......ناراحتی و ناامیدی کار شیطان

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭  خیلی پشیمونم 😭😭😭 بعدش اومدم خونه مادرم میگفت تو راه حر ...

کاش نمیگفتی

اقرار به گناه خودش گناهه

ولی در توبه بازه، توبه کن

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............