2821
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 101 پست
میگن تا چهل روز نمیشه نماز خوند🙂💔

اول اینکه نماز میشه خوند و باید به تکلیف عمل کرد

ولی خدا قبول نمیکنه

تکایف رو انجام میدی تا گناهش گردنت نباشه 

اما اگر توبه کنی این خدایی که اسلام میگه خدای خیلی مهربونیه

میبخشه

دلش نمیاد قبول نکنه

میگن تا چهل روز نمیشه نماز خوند🙂💔

نمتز رو نمیشه ترک کرد 

قبول شدن و نشدنش هم بسپار به خودش اگر نخونی باید قضاشو بخونی 

بعدشم مادر شما اگر خیلی براش مهم بود نمیذاشت توی جشن دخترش اصلا نجسی بیاد که حالا کسی هم بخواد بخوره

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شد دوربر این چیزای نجس وحرام نری خدا هم بخاطر مضراتش حرومش کرده هم جسمی هم زایل شدن عقل هم اثر ...

دقیقا 

دیگه هیچوقت تکرار نمیکنم 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

کوچیک شمردن گناه، خودش بدترین گناه هست.

پست بالاتر توضیح دادم.!

بعدم عقاید و طرز تفکرا متفاوته یکی گناه و تو این میبینه که جلو بقیه جانماز اب بکشه و از اون طرف حق مظلوم و بخوره

یکی هم هرکاری میکنه برای شخص خودشه و اسیبش به دیگری نمیرسه

حالا بنظر خودتون کدوم یکی خطرناک ترن؟!

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

میگن الکل مصرف میکنی تا ۴۰ روز نباید نماز بخونی 😔😭

نه عزیزم این حرف اشتباهه ها. هیچ جایی نداریم ک تا ۴۰ رو نباید نماز بخونی،بحث سر قبول شدن یا نشدنش هست.  ما تکلیفمون هست که نمازمونو بخونیم بقیه اش ب عهده خداست.

۴۰ روز نخونی گناه بدتری مرتکب شدی علاوه بر اون اولی. وقتی از ته دل هم پشیمانی و قصد تکرارشو نداری و استغفار کنی قطعاااااا بی ذره ای شک خدا میبخشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چیزی و عادی جلوه ندادم طرز فکرا هم با همدیگه فرق میکنه گلم من فقط گفتم اینهمه احتیاج نیست به خودش ...

دوباره حرفاتو بخون اینکار شمارو بهش میگن عادیسازی گناه تازه همین کوچیک شمردن گناه هم خودش یه گناه جداحساب میشه طرز فکر منو شما مهم نیست حکم خدا مهمه میتونیم بگیم خدا الرحم الراحمینه اگه توبه کنی ان شا الله بخشیده میشی ولی قگیم چیه حالا یکم الکله دیگه این یعنی متوجه بدی گناه نشدی و خواسته یا ناخواسته داری کوچیک جلوش میدی که این واقعا بد هستش 

نمتز رو نمیشه ترک کرد  قبول شدن و نشدنش هم بسپار به خودش اگر نخونی باید قضاشو بخونی  ...

بله، متاسفانه هر کسی ک اون چیزها رو تو مراسم اورده، در گناه بقیه شریک هست. آتیش جهنم رو راحت برا خودمون می خریم.

سرچ گوگل کن غسل برای مصرف الکل انگار میگن نیاز به غسل نیست ولی تا چهل روز نماز قبول نیست حالا من کامل نخوندم ولی خودت برو سرچ کن 

بخون از چند منبع ببین چی میگن

میگن نشستن بر سفره ای که الکل توش باشه هم حرامه چه برسه به مصرفش 

ولی اینکه پشیمونی لین خیلی خوبه توبه کن 

هعی ای کاش منم مثل تو بودم

خدا انقدر دوستت داره که نذاشته خیلی از گناهت بگذره دلتو خریده کشیده سمت خودش

میدونی که خدا از یکی بدش بیاد از خودش دورش میکنه ولی تورو نمیدونم کی هستی ولی عجب ذات پاکی داری اینطوری دلت رو روشن کرده کشیدتت سمت خودش که توبه کنی

منم دعا کن

2823
2791
2779
2792