2821
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 101 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم این حرف اشتباهه ها. هیچ جایی نداریم ک تا ۴۰ رو نباید نماز بخونی،بحث سر قبول شدن یا نشدنش هس ...

حرفات خیلی ارومم کرد 

بخدا اصلا فکر به کارم میکنم :) 😭😔

اشکام جاری میشن 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

اول اینکه نماز میشه خوند و باید به تکلیف عمل کرد ولی خدا قبول نمیکنه تکایف رو انجام میدی تا گناهش ...

این اشتباهه که میگم، خدا قبول نمیکنه ، از جانب خدا حرف میزنیم ، خدا بزرگه وقتی پشیمونی بار اول و آخرته قبول میکن

پست بالاتر توضیح دادم.! بعدم عقاید و طرز تفکرا متفاوته یکی گناه و تو این میبینه که جلو بقیه جانماز ...

عزیزم خدا گناهارو خودش مشخص کرده مقایسه کردن گناهان با همدیگه باعث نمیشه یکی کم اهمیت تر بشه اون یکی پر اهمیت . در هر صورت گناه گناهه. هیچ کدوم مونم معصوم نیستیم ان شااالله خدا کمکمون کنه تلاش مون انجام ندادن شون باشه.❤️ این گناهو ب خاطر ی گناه دیگه توجیه نکنیم. کار بد در هر صورت بد هست. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو توبه کن خدا دلش نمیاد نمازت رو قبول نکنه

منکه اسم نماز نیاوردم ولی درکل اره اول بایدتوبه کردبعدنمازخوند بدون توبه ام بایدنمازوخوندچون واجبه ولی مورد قبول نیست 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بزرگ کردن نیست هیچ بنده ای نباید گناهش رو تو جمع بگه هر گناهی. تنها پیش خدا میشه اقرار کرد این خ ...

درسته بله

در صورتیکه اشنا باشن بشناسنش

نه اینکه همه غریب هستیم

همیشه استثنا وجود داره

یادت نره

2823
2791
2779
2792