2777
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 101 پست
عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭  خیلی پشیمونم 😭😭😭 بعدش اومدم خونه مادرم میگفت تو راه حر ...

خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥

بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتارت بد نبوده بخصوص که عروسی خواهرتم بود دیگه به هرحال ادم میخواد شادی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭  خیلی پشیمونم 😭😭😭 بعدش اومدم خونه مادرم میگفت تو راه حر ...

دو رکعت نماز بخون، ۷۰ تا استعفار کن. گناه رو پیش خدا فقط اعتراف کن، نه پیش بنده.

اگ می تونی این قسمت رو ک نوشتی ویرایش و پاک کن.

دو رکعت نماز بخون، ۷۰ تا استعفار کن. گناه رو پیش خدا فقط اعتراف کن، نه پیش بنده. اگ می تونی این قسم ...

میگن الکل مصرف میکنی تا ۴۰ روز نباید نماز بخونی 😔😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم  انقدر حرکات جلف انجام دادم ابروم رفته 😭😭😭😭 خدایا

عزیزم اشکال نداره پیش میاد توبه کن ودیگه تکرارش نکن خوشبحالت که گناهت همینه منیکه روسیاهم به درگاهش چه کنم

خب توبه کن ولی تا40روز دعامیگن مستجاب نمیشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥 بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتار ...

واقعا حرکاتم بد بود 

ابروم رفت 😔😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭😭

ببین یه کار کن

اون که بخشیده ولی باز تو خوشحالش کن

امروز برو به یه فقیری کمک کن یا به مادرت کمک کن و خونه رو تمیز کن و ظرفارو بشور یا دل یکیو شاد کن یا 2 رکعت نماز توبه بخون یا هرچند تا دوست داری صلوات بفرست یا صدقه بده 

اون که به دل نمیگیره و می بخشه ولی تو با معرفت باش جبران کن

خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥 بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتار ...

به هرحال الکل حرومه و مضر لطفا با این حرفها گناهو عادی جلوه نده خود عروسی بقدر کافی شادی اور هست احتیاج به این چیزای مزخرف و مضر نداره