2821
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 101 پست
عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭  خیلی پشیمونم 😭😭😭 بعدش اومدم خونه مادرم میگفت تو راه حر ...

خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥

بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتارت بد نبوده بخصوص که عروسی خواهرتم بود دیگه به هرحال ادم میخواد شادی کنه

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭  خیلی پشیمونم 😭😭😭 بعدش اومدم خونه مادرم میگفت تو راه حر ...

دو رکعت نماز بخون، ۷۰ تا استعفار کن. گناه رو پیش خدا فقط اعتراف کن، نه پیش بنده.

اگ می تونی این قسمت رو ک نوشتی ویرایش و پاک کن.

حالا که پشیمونی با نیت اینکه دیگه تکرار نمیکنی ذکر استغفرالله ربی و اتوبو الیه رو یکی دو تسبیح از ته دلت بخون به شرط اینکه دیکه تکرار نکنی گناه رو 

خدای مهربون بخشنده هست 

دو رکعت نماز بخون، ۷۰ تا استعفار کن. گناه رو پیش خدا فقط اعتراف کن، نه پیش بنده. اگ می تونی این قسم ...

میگن الکل مصرف میکنی تا ۴۰ روز نباید نماز بخونی 😔😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم  انقدر حرکات جلف انجام دادم ابروم رفته 😭😭😭😭 خدایا

عزیزم اشکال نداره پیش میاد توبه کن ودیگه تکرارش نکن خوشبحالت که گناهت همینه منیکه روسیاهم به درگاهش چه کنم

خب توبه کن ولی تا40روز دعامیگن مستجاب نمیشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥 بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتار ...

واقعا حرکاتم بد بود 

ابروم رفت 😔😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

عروسی خواهرم بود الکل مصرف کردم 😭😭

ببین یه کار کن

اون که بخشیده ولی باز تو خوشحالش کن

امروز برو به یه فقیری کمک کن یا به مادرت کمک کن و خونه رو تمیز کن و ظرفارو بشور یا دل یکیو شاد کن یا 2 رکعت نماز توبه بخون یا هرچند تا دوست داری صلوات بفرست یا صدقه بده 

اون که به دل نمیگیره و می بخشه ولی تو با معرفت باش جبران کن

خداروشکر که حداقل چیزایی که تو ذهنم چرخ میخورد نبود🫥 بعضی وقتا مامانا شلوغش میکنن شاید واقعا رفتار ...

به هرحال الکل حرومه و مضر لطفا با این حرفها گناهو عادی جلوه نده خود عروسی بقدر کافی شادی اور هست احتیاج به این چیزای مزخرف و مضر نداره 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش