2777
2789

خوشگله

روی هر دو بازو قشنگ تر میشه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ماهه قشنگ میشه من خودم سه تا تتوی بزرگ دارم ولی دردشو دوس داشتم یه سوزش باحالی داشت انگار قلقلکت میدن ولی اگه دفعه اولته رو ترقوت نزن چون استخون بیشتر درد داره مثلا بزن رو دستت

از چیزی که فکر میکنی خیلی دردش کمتره

طرحه قشنگه

ولی میدونی تتویی ک میزنی باید برات یه مفهموم داشته باشه اگه همینجوری خوشت اومده نزن چون خسته میشی یه مدت پشیمون میشی

اون ماهه قشنگ میشه من خودم سه تا تتوی بزرگ دارم ولی دردشو دوس داشتم یه سوزش باحالی داشت انگار قلقلکت ...

اخه میخام جای باشه تو دید نباشه و فقط بر خودم باشه اینکه رو ترقوه باشه هم خیلی وسوسه انگیزه خیلی پرسیدم گفتن چون استخونه دردش شاید بیشتره هی متردد میشدم ولی بازم میگم م باید بزنم😂😂 تتوهاتون چیا هستن؟؟

زندگی ادامه داره...
اخه میخام جای باشه تو دید نباشه و فقط بر خودم باشه اینکه رو ترقوه باشه هم خیلی وسوسه انگیزه خیلی پرس ...

عزیزم من خودم تتو ارتیستم

رو ترقوه اگه بخوای ریز بزنی جزییات دیده نمیشه ولی روی بازو که باز تره بهتر میوفته

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اخه میخام جای باشه تو دید نباشه و فقط بر خودم باشه اینکه رو ترقوه باشه هم خیلی وسوسه انگیزه خیلی پرس ...

تتوهای من یه ذره معنیش بده پیشنهاد نمیکنم 😂 ولی میخوای تو دید نباشه ساق پاتم میشه 

از چیزی که فکر میکنی خیلی دردش کمتره طرحه قشنگه ولی میدونی تتویی ک میزنی باید برات یه مفهموم داشته ...

نه اتفاقن خیلی راجبش خوندم و واقعا از معنی که داره خیلی خوشم اومد 

زندگی ادامه داره...
عزیزم من خودم تتو ارتیستم رو ترقوه اگه بخوای ریز بزنی جزییات دیده نمیشه ولی روی بازو که باز تره بهت ...

واقعا چ خوب موفق باشی عزیزم 

رو بازو اخه همش حس میکنم مردونه تره دختر تتو بزنه

زندگی ادامه داره...