2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خامه رو از فریزر درمیاری در حدی آب بشه که یخ توش نباشه

چند دقه با درجه تند همزن بزن و چند دقیقه با درجه کند بزن

که جای پره همزن توش بمونه و گلوله ها پرتاب بشه به دیواره ی ظرف

الان که هوا گرمه، یک ظرف یخ بزار زیر ظرف خامه ات و حالا ازش استفاده کن

تا شل شد دوباره بزن

من خامه فرم داده ام رو هیچوقت فریز نمیزارم، وقتی خامه تون  خوب بدین اصلا شل نمیشه،. تنها وقتی شل میشه که رنگ زیادی استفاده کنم یا وقتی تو قیف میکنم و زیاد تو دستم نگه میدارم حرارت دست خامه رو شل میکنه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز