2777
2789

سلام دوستان من 30سالمه و متاهلم و فعلا قصد بچدار شدن ندارم نزدیک 10ساله ازدواج کردم و مشکلات زیادی دارم ک هس کردم دارم افسرده میشم تصمیم گرفتم کار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و لااقل هم سرگرم بشم هم ب از نظر مالی هم ی کوچولو جلو بیوفتم از اونجا ک علاقه ب بچه دارم پرستاری رو انتخاب کردم حدود 4ماهی هست ک دنبال کارم و 6تا کار پیدا کردم ک جدی بودن ک دوتاشون تا روزی ک قرار شد برم کار اوکی بودن و بعد نظرشو برگست و کنسل شد

اولیش ک رفتم ک داستان شد از 6صبح تا پنج غروب از لحاظ روحیه خیلی اوکی بودم و خدا شاهده ذره ای کم نذاشتم با شوق کار میکردم بچه 2ساله بود صبح ک رفتم پوشک عوض کردم دیدم یکم قرمزه مادرش زنگ زد گفتم ک گفت پماد بزن و..

دربارش تاپیک زدم صبح این مشکل رو داشت ین ممکنه شب مادرش دیر عوضش کرده همون قدر ک من میتونم مقصر بوده باشم مادر هم میتونست مقصر باشه ولی ایشون گفت مقصر شمایی و ترجیح میدم پرستار قبل بیاد روز اول گفت ک پرستارم سرما خورده و گفتم باز بچه هام مریض میشن نیا کل کار من دو هفته شد و پرستار قبل برگست

بهم گفت روزایی ک ایشون نیومد ما بیا چون هم سنش بالاس هم مادرش بیماره و تکثرا درگیر اونه ک من قبول نکردم چون فک کردم ازم استفاده کرد و قضاوت کرد در حالی ک خونش 4تا دوربین داشت میتونست ببینه من چقدر ب بچه رسیدم