2777
2789
عنوان

عدم احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 68 پست
میخام منم مراسم عقد نرم.مراسم جشن عقد هم میگیرن نمیرم بنظرت برا من زشت میشه یا خودشون.هیچوقت کلا نمی ...

به نظر مراسم عقد برو اما باهاشون قطع رابطه کن ...رفتی هم محل سگ به احدی نزار ...نه شاباشی بده نه هیچی ...

دعوت کردن نرو 🙂 یچی بگم بهت ختم ماجرا اونیکه بی ارزشت کرده شوهرته وقتی شوهرت بهت ارزش نمیده انتظار داری خونوادش بهت ارزش بدن؟؟؟؟؟ تنها راهت اینه خودت به خودت ارزش بدی اولویت زندگیت خودت باشی اتفاقا دعوت کردن نرو بزار عروس جدیده و خونوادش از الان توی دلشون بلوا بشه که اینا چجور خونواده ای هستن که عروس نیومده مراسمشون. 

مگه میشه بله برون بگیرن و عروسو دعوت نکنن والا در اینحد موندم ادم چجور روش میشه بعدا بخاد عقد و عروسی دعوت کنه من باشم که نمیرفتم شمام خودت تصمیم بگیر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه همسرتون به شما نگفتن بی احترامیه.

دامادای خانواده بودن و شما رو نگفتن بی احترامیه.

احترام شما با همسرتونه،همسر شما باید می گفتن که خانم منم باید باشه.

خانواده همسر معمولا و ذاتا عروس رو غریبه می دونن این وظیفه همسر هست که بهشون بگه.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
بله برون هم کردن. اخه داماداشون رفتن همه . فقط من تنها عروسشون ک غریبم فقط اونجا رفت امد دارم باید م ...

نه واقعا حق داری ناراحت باشی

بنظرم باید از شوهرت ناراحت باشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اره دامادا رفتن

بنظرم حق دارید ناراحت بشین  عقد اگه رفتین با عروس خوش برخورد کنید ولی باخانواده شوهر سرسنگین باشید 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

نی نی یارا به کاربرا احترام نمیزارن کل نی نی سایتیا میخوان اعتصاب کنن تاپیک نزنن

خیلیم خوب.من درجریان نبودم وگرنه تایپیک نمیزدم.الان جا هست تو کمپین تون شرکت کنم؟😁رهبری این اعتصاب با من😂👊

بنظر ما برین قطع رابطه کامل نکن سنگین باش 

باش حتما ممنون.نظر سنجی کلی شد برم و من بعد سرسنگین باشم.الببته ک تاحالا سنگین بودم .ولی با نرفتننم حسادت محسوب میشه درحالی ک اصن حسم این نیس.من بابت پنهان کاری شون ناراحتم 

مقصر اصلی اینحور مواقع فقط شوهر شما بوده  خودش رفته بله برون به شما نگفته؟ از نظر من کسی نباید ...

اتفاقا با شوهزم دعوام شد.وقتی پریشب گفتم بریم خونه بابات گف نیسن خونه نامزد برادرم دعوتن شوکه شدم خیلی حرصی سدم گفتم پنهان کاری تو حرصم داد ن دعوت نشدن اگ دعوتم میشدم نمی‌رفتم چون برام مهم نیس

اتفاقا با شوهزم دعوام شد.وقتی پریشب گفتم بریم خونه بابات گف نیسن خونه نامزد برادرم دعوتن شوکه شدم خی ...

منم بودم همه دامادها برده باشند و بی دلیل به من نگفته باشن، با همه قطع رابطه می کنم ، حال شوهرمم میگرفتم

منم بودم همه دامادها برده باشند و بی دلیل به من نگفته باشن، با همه قطع رابطه می کنم ، حال شوهرمم میگ ...

بله میگم ک دعوت شدن .رفت امد کردن.حالا چن روزه خونه مادرشوهر میرفتم باید میگف رفتیم خاستگاری فلان .منو هم در جریان میذاشت نکه اینطوری موش گربه بازی کنن.چن ماهه با شوهرم قهرم پیامکی حرف میزنیم ولی سر اینم دعوامون شد گف حسادت میکنی .گفتم ب چی .ن دیدمش ن میدونم چ رد بدل شده .روانین این خانواده