2777
2789
عنوان

عدم احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 68 پست
بنظرم خیلی محترمانه بی انکه تو صدات لرزشی باشه یا عصبانیت یا لحنت بد و صدات بلند باشه وقتی زنگ زدن ب ...

تماس ن امروز میرم خونشون میگم.اخه ببین من غریبم اینجا.هر چیزی کوچیکی از زندگیم شوهرم میرف خبر میداد هربار دکتربرم جای برم همش دعوامون میشد نگو بازم میگف توخونم دعوا میشد مادرشوهر ب همسایه فامیلا پخش میکرد.حالا ازین میسوزم .شوهرمم پشتم نیس بیشوره.میرم امروز اینجوری شروع میکنم.شنیدم پسرتونو دامادکردین بابد از غریبه ها بشنوم ازم قایم میکنین ترسیدین چکار کنم .میگم دستتون درد نکنه خوب اینهمه سال میگفتین تو دختر این خونه ای فلان تو جاهای توقع دختر بودن داشتین ولی امروز نشون دادین همه حرفاتون از دوس داشتن نبوده .منم بی خودی فک میکردم دوسم دارین نگو از همسایه هم غریبترم اینجا.میگم چطور حرفای زندگی منو ب همسایه فامیل پخش میکردین اما حرف خودتنو ازمن پهنون کردین.انتطار نداشته باشبن مراسمی چیزی بیام هیچوقت نمیام نراسم داماد اونوقت ببینم واستون زشت نمیشع بپزسن عروس بزرگ تون کجاس 

تماس ن امروز میرم خونشون میگم.اخه ببین من غریبم اینجا.هر چیزی کوچیکی از زندگیم شوهرم میرف خبر میداد ...

اشتباه اشتبه!!!

گفتم نه با کنایه حرف بزن نه با عصبانیت، کاری نکن فکر کنن سوختی، ولی قاطع بگو رک میگم اصلا انتظار نداشتم مثل غریبه ها باشم براتون چون حرفایی که میزدین که مثه دخترتونم ولقعا فکر کردم دلی گفته بودین!

عزیز دلم مشکل شما خانواده شوهرت نیست مشکل شوهر شماست که از شما پنهان کرده

این مسیله رو باید حل کنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه اشتبه!!! گفتم نه با کنایه حرف بزن نه با عصبانیت، کاری نکن فکر کنن سوختی، ولی قاطع بگو رک میگ ...

اوکی باشه.اینجوری میگم.

اره مشکلم شوهرمه چن روزم هست باهاش دعوا دارم.لعنت بهش.

اوکی باشه.اینجوری میگم. اره مشکلم شوهرمه چن روزم هست باهاش دعوا دارم.لعنت بهش.

چند سالتونه هر دو؟ چند وفته ازدواج کردین؟

یادمه من نامزد کرده بودم (نه عقد) اپلین عید نوروز که پدر شوهرم بهم یه گردنبند عیدی داد برای جاری بزرگمو کادو طلا داد باوجودی که چندین سال بود تو خانواده اشون بود!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

@بردیاجونیم‍  سلام عزیزم منو یادته باهم حرف میزدیم راحب مادرشوهرتینا ؟ من همونیم ک راجب شنبلیله برای مو حرف میزدیما بعد بخث ب خانواده شوهر کشید...

بردیا جان ببخشید یه جا کامنتتو خوندم خیای خوشحال شدم گفتی قرعه کشی برنده شدید با دعا .میشه بپرسم قرعه مال بزرگی بود یا جیز کوچیک ؟ یعنی میخوام بدونم معجزه شد ؟

بعد اون دعاها که خوندی چیا بودن عزیزم میشه به منم بگی لطفا خدا خیرت بده الهی خدا پیروزت کنه به خانواده ی شوهرت 🥺🥺

@بردیاجونیم‍ سلام عزیزم منو یادته باهم حرف میزدیم راحب مادرشوهرتینا ؟ من همونیم ک راجب شنبلیله برای ...

@بردیاجونیم‍    عزیزم میشه هروقت پیاممو دیدی جواب بدی لطفا ممنون میشم .انگار گفتی استغفارم کرده بودی قبلش میشه بمرسم چندبار و کدوم استغفارو گفتی ؟ چون چندنوع داریم