2777
2789
عنوان

عدم احترام

773 بازدید | 68 پست

اگ یکی عروس بزرگ خانواده باشع و برای برادرشوهرکوچیکه برن خاستگاری رفت امد کنن ب عروس بزرگع هیچی نگن .بنظرتون مشکلیه؟بننظرتون مراس عقد شرکت کنه عروس بزرگه؟اگ نره عقد واس عروس بزرگه زشته یا چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلیها تا قرار عقد رو نبندن.  جار نمیزنن ، فکر میکنن چشم میخورن ، شما هم اصا ناراحت نشو ، این بین خیلی آدما رسمه که جریان خواستگاری رو به کسی نمیگن فقط بله برون که شد فاش میکنند ، 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
من خودم ترجیح میدم جاریم نیاد برای خواستگاری چون اومدیم یه چیزی من خواستم ب اون نداده بودن بلوا ب پا ...

ن بابا مگ دیونگیه.بابت حرفاشون نیس چی ردبدل میشه .این کار حسادت محسوب میشه ..منظورم اینه خانواده شوهر همه شون برن خاستگاری رفت امد کنن دو خانواده و ب عروس بزرگ هیچی نگن دعوت نکنن .از دهن شوهرم پرید ناراحت شدم ک چرل منو درجریان نذاشتن پنهان کاریشون احمقانس

چرا نگغتن بهت بعنوان عروس بزرگ باید تو تمام مراسمات میبودی ن اینک مثل غریبه ها براعقد دعوت کنن

همین ناراحتم میکنه همین ی روز قبلش اونجا بودم لب تر نکردن فرداش پاشدن دوباره همشون رفتن.

ببین خیلیها تا قرار عقد رو نبندن.  جار نمیزنن ، فکر میکنن چشم میخورن ، شما هم اصا ناراحت نشو ، ...

بله برون هم کردن. اخه داماداشون رفتن همه . فقط من تنها عروسشون ک غریبم فقط اونجا رفت امد دارم باید میگفتن..ب خاله عمه قبل رسمی شدن نمیگن نکه اعضای خانواده.حتی شوهرمم رفته

چرا نگغتن بهت بعنوان عروس بزرگ باید تو تمام مراسمات میبودی ن اینک مثل غریبه ها براعقد دعوت کنن

میخام منم مراسم عقد نرم.مراسم جشن عقد هم میگیرن نمیرم بنظرت برا من زشت میشه یا خودشون.هیچوقت کلا نمیخام دگ برم قط رابطه..چون همه حرف زندگی مو خبر دارن تو فامیل همیشه کارامو جار میزنن هرکار میکنم هرجا میرم .

ببین خیلیها تا قرار عقد رو نبندن.  جار نمیزنن ، فکر میکنن چشم میخورن ، شما هم اصا ناراحت نشو ، ...

من یک ماه بودم حامله بودم گفتم ب کسی نگین چون سقط داشتم .ازقصد ب همسایه فامیل همه جا جار زدن .اینکه حرف خودشونو پنهون میکنن دارم میسوزم .من هرکار کنم باشوهرم بحثم شه میرن همه میگن.

یه نظرم تو هم در همون حد رفتار کن

برو مراسماتشون اما مثل یه مهمون دور نه کمکی کن نه چیزی کاملا مثل یه مهمون

تو پاگشا کردن و اینا هک همینطور سر سنگین و سرد رفتار کن

اونا حد و حدود رو اینجور تعیین کردن شما هم نسبت به مراسماتشون همینطور برخورد کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه نظرم تو هم در همون حد رفتار کن برو مراسماتشون اما مثل یه مهمون دور نه کمکی کن نه چیزی کاملا مثل ...

مراسم تالار میگیرن کمک نمیخاد.کلا میخام نرم مراسم منم اینطوری بی ارزششون کنم

مراسم تالار میگیرن کمک نمیخاد.کلا میخام نرم مراسم منم اینطوری بی ارزششون کنم

نمیدونم هرطور خودتون صلاح میدونید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میخام منم مراسم عقد نرم.مراسم جشن عقد هم میگیرن نمیرم بنظرت برا من زشت میشه یا خودشون.هیچوقت کلا نمی ...

ن بنظرم برو سرسنگینم نباش میگن حسوده یا اختلاف داره برا خودت بد میشه ولی قبلش بگو نمیری و.فلان و خودتو ب قهر بزن بیان منت کشی