2777
2789
عنوان

همیشه جواب میداد امروز نداد😟

129 بازدید | 15 پست

کراشم همیشه استوری میذاش دیروز نذاش منم براش نوشتم که 

سلام خوبید؟

استوری نذاشتین نگارنتون شدم آخه همیشه استوری میذاشتید(قبلا خیی درباره استوریهاش نظر میدادم اونم ج میداد)میترسم بدش اومده که براش نوشته باشم کلا جواب کسایی که خیلی بهش ابراز علاقه میکنن و نمیده چون میگه داستان مبشه برام ولی من هیچ ابراز علاقه ای نکردم که نخواد جواب بده؟

بعد یک استوری چشم گذاشته که تاریخش ما ل۱۳ ساعت پیش ییعنی همزمان با پیام من ولی من دیشب تا ساهت دو نگاه کردم نه آنلاین شده بود نه استوری 

بنظرتون چرا اخه اینجوری؟؟؟

بیکاره بی آرررر😁

پیگیر نباش بایا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسش دارم حتی بیشتر از خودم

اشتباه میکنی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مبدونم میدونم ابنجوری ضربه میبینم ولی چیکار کنم

خودتو سرگرم کار دیگه ایی بکن

به خدا باشگاه میرم هموزگاه میرم ولی اصلا پاک نمیشه انگاریَ

چی بگم

اخه مگه حرف بدی براش نوشتم که ناراحت بشه  بعد آخه نگاه کن چطوری استوریش تا امروز صبح برام نیوم ...

وقتی همش با پسری سرصحبت وا کنی فکر میکنه تو اویزونشی دیگه حتی جوابتم نمیده  چون مطمعنه ک تو هر روز هسی

فرشته‌ عذاب ____ ‌پسر بد
وقتی همش با پسری سرصحبت وا کنی فکر میکنه تو اویزونشی دیگه حتی جوابتم نمیده  چون مطمعنه ک تو هر ...

چرا استوریش برام دیشب نیومده بود؟؟

ینی یه مدت نباشم 

وای کاش حداقل امروز ج بده حالم خیلی بده😕😭

بیکاره بی آرررر😁

چرا استوریش برام دیشب نیومده بود؟؟ ینی یه مدت نباشم  وای کاش حداقل امروز ج بده حالم خیلی بده ...

اخه این چه کاریه میکنی دختر! اینجور نه تنها عاشقت نمیشه بلکه فرار میکنه ازت!!

فرشته‌ عذاب ____ ‌پسر بد