2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهر بی دلیل بدن

245 بازدید | 19 پست

همسرم قبلا با دخترخالشون نامزد بوده و جدا شده

خواهرشوهر کوچیکم اونقدر ک با دختره صمیمیه و استوری میذاره با من نمیجوشه

من هر بار ک سعی میکنم بهشون نزدیک بشم خیلی سرده و تیکه و نیش میزنه

مادرشوهرمم همینطور البته با دختره کاری نداره ولی اونم همش دنبال نیش زدنه و اذیت کردنه

مگه گناه کردم عروسشون شدم

چرا کاری میکنن زندگی پسرشون خراب بشه

مثلا خیرخواه ما هستن‌؟

بخدا اگه بد بودم میگفتم مقصر خودمم

ولی کلا من و خانوادم ب بی حاشیه بودن معروفیم

سرمون تا لاک خودمونه

چرا واقعا؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مريضن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل جدایی شوهرم از دخترخالش خیانت دختر خالش بود و اینکه دخترخالش حسی بهش نداشتکلا سرد بود باهاش

اتفاقی پیاما و عکساشون رو داخل گوشی قدیمیش دیدم

حذفشون کرده بود ولی دوباره بالا اومده بودن

دختره خیل سرد بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یوقتایی ام عروسا رو همه چی زوم میکنن وبه دل میگیرن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

عزیزم بعضیا ذاتن بددل هستن نمیشه کاریشون کرد 

رفتا و امدتو محدود کن مختص به شوهرت کن 

با اون خوش باش 

اونا تو زندگیت هیچ نقشی ندارن 

وفاقد اهمیتن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تو فکر زندگی دونفره تون باش انقدر خودتو درگیر اینکه اونا چیکار میکنن یا دوستت دارن یا ندارن نکن .اکثرا با خانواده شوهر مشکل دارن خانوما.هرچقدر فاصله بگیری و رسمی باشی ارامشت بیشتره و کمتر دخالت میکنن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مادرشوهرم ک زبونش مثل کاکتوس تیغ داره.خیلی طعنه و کنایه داره.خودش کاری نمیکنه.ولی توقع عالم ازت داره.خواهرشوهر ندارم.دو تا برادر شوهرم از خواهرشوهر بدترن.جای همون خواهر شوهر نداشته هستن

منم نمیدونستم این مدلین 

تو فکر زندگی دونفره تون باش انقدر خودتو درگیر اینکه اونا چیکار میکنن یا دوستت دارن یا ندارن نکن .اکث ...

با جاریم خیلی خوبن

مادرشوهرم از دختراش بیشتر دوسش داره

خانه دارم هست

من شاغلم

من ارزومه از من و زندگیم بکشن بیرون ...چه اهمیتی داره خواهر شوهرت باهات خوب باشه برای خودت ارزش قائل شو سرت رو گرم کن کم رفت و امد کن مهم تفاهم زن و شوهره تمام

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
من ارزومه از من و زندگیم بکشن بیرون ...چه اهمیتی داره خواهر شوهرت باهات خوب باشه برای خودت ارزش قائل ...

بقیه فامیلشون چی 

متوجه شدن خانواده همسرم منو نمیخوان

البته فقط خواهرشوهر بزرگم باهام خوبه مهربونه