2777
2789
عنوان

بارداری بدون ویار و علایم

11072 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من هفته 5 بارداری هستم علامت خاصی ندارم فقط گاهی تخمدانام تیر میکشه زیاد واستم کمرم درد میکنه گاهی ترشح شیری رنگ دارم. ولی اصلا حالت تهوع ندارم فقط شیرینی دوس ندارم بخورم دلم نمیکشه. دکتر گفته تا هفته 8 سونو نرم خودم هم همین تصمیمو دارم. ولی الان نگارنم که چرا هیچ علامتی ندارم و ویار ندارم روز 26 پریم بتام 105 بود دو روز قبل از موعدم. کسی بوده که بدون ویار بارداری سالمی داشته باشه آخه میگن بچه اول باید ویار داشته باشی. لطفا راهنماییم کنید ممنون

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاین فکرا نکن.به خودت استرس میدی.منم ویار ندارم

نمیدونم آخه یه بنده خدایی میگفت باید حالت تهوع داشته باشی واسه همون نگرانم میگفت بچه اولم حالت تهوع نداشتم سقط شده ولی دومی که ویار داشتم مونده بارم

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

الان برای داشتن ویار خیلی زوده معمولا از هفته ۸ یا ۹ شروع میشه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

سلام, من پسرم الان یک سالشه, و تو دوران حاملگی بخاطر حال خوبم و شکم جمعوجورم اصلا کسی نمیفهمید من باردارم, حتی وقتی با درد زایمان رفتیم بیمارستان, میگفتن میرین زایشگاه چیکار خخخخخ

من اصلا اصلا اصلا توکل بارداریم یه بارم حالت تهوع یا چیز خاصی نداشتم فقط از بوی گوشت و فلفل دلمه ای بدم میومد اونم فقط چن هفته, همین

پسرمم سالمه, شما بخودت استرس نده, بهتر,تعریف ازخود نباشه ولی خیلیا ارزو دارن مثل منو شما باشن :))

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

اصلا نگران نباش نبودن علامت از همون ابتدا مشکلی نیست مگر اینکه علامت ها وحود داشته ویهو قطع بشه ....خیلیا هستن تا اخر بارداری هیچ علامتی ندارن....دنبال علایم نیاش و استرس ونگرانی رو از خودت دور کن که مضرره 

درضمن قدرت خدا من پسرم از فلفل دلمه ای و گوشت بیزاره :/ خخخخ

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍