2777
2789
عنوان

بارداری بدون ویار و علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 11075 بازدید | 22 پست

عزیزم منم تا الان جز درد تو بعضی روزا و ترشحاتم هیچ علایم دیگه ای نداشتم... سونو هم هفته پیش رفتم داشتم دق می کردم آخه تا هفته ی 12 صبر کنی دیگه خیلی زور داره .... تازه هفته 12 دیدمش که تکون می خوره و ضربان هم داشت خدارو شکر

عزیزم من هفته 9 هستم تا 2 دو روز پیش هیچ علائم نداشتم فقط تکرر ادار و ترشح دارم

الانم باز حالت تهوع ندارم فقط فقط نمیتونم غذا بخورم از همه غذا ها بدم میاد 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه که مثل هم نیستن.خیلیام ویار نداشتن.منم هفتا پنجنم. ما تو ت ل گ ر ا م یه گروه برا مامانای ...

وای من بلدنیستم کارکنم با این تغییرات.اشتباهی پست نامناسب زدم😢😢میخام بیام تو ت ل گ ر ا م مامانای بهمنی

سلام . منم هفته هشت هستم. و تا الان علائم خاصی نداشتم . تهوع و اینا اصلا. فقط دوسه روزه از بعضی چیزا خوشم نمیاد مثل مغزی جات درصورتی ک قبلا خوب میخوردم مخصوصا بادوم 

علایم من تو این چند وقت فقط خواب زیاد و گشنگی و سینه درد وگاهی تیرکشیدن زیر دل بود ، منم گاهی خیلی نگران میشم که حالش خوبه یا نه . ولی خب باید سپرد به خدا . توکل بخدا ان شاء الله جوجه هامون درحال خوب رشد کردنن و م جزو مامانای خوش شانس ماشااء الله 

من چهارشنبه میرم برای سونو قلب. اگه میشه برام دعا کنین

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم