2777
2789
عنوان

درآمد کارمند بانک چطوره؟

202 بازدید | 8 پست

من چیزی راجب درامد و مزایاش نمیدونم و فرداهم باید جواب بدم به خانواده خواستگارم 

به هرکی کفتم تعریف کرد میخوام بدونم واقعا در چه حدیه البته خونه و ماشین و دوسه قطعه زمین داره مثل این که پدرش که فوت کرده دادن به این

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه ساعتی که سرکارع مناسبه 

می‌تونه شغل دوم بزنه 

می‌تونه بیشتر کنار خونوادش باشه 

حالا فکر کن بابک شغل آزادی ازدواج کنی همش سرکار جمعه تعطیلییا لایک کارمند ازدواج کنی تا ساعت چهار پنج سرکار یا با یک  وکیل ازدواج کنی همش درگیر و..

این خیلی خوبه 

از نظر کاریمشاوره هم برو اخلاقش ببین وابستگی به خونوادش و ببین بعد تصمیم بگیر

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
خیلی خوبه ساعتی که سرکارع مناسبه  می‌تونه شغل دوم بزنه  می‌تونه بیشتر کنار خونوادش باشه& ...

درسته از این نظر فکر نکرده بودم و نگران میزان درامدم میگن با مارمندی نمیشه زندگی کرد از طرفی خودمم کارمندم انقدر اذیت میشم از لحاظ مالی دوست ندارم بعد ازدواج هم تو فشار باشم

قدیما خیلی خوب بود فشار کاری کم با حقوق ومزایای عالی.الان یه کارمند معمولی هست.با حقوق معمولی و فشار ...

دقیقا منم اینجوری فکر میکنم

درسته از این نظر فکر نکرده بودم و نگران میزان درامدم میگن با مارمندی نمیشه زندگی کرد از طرفی خودمم ک ...

نه کارمند بانک کمکت می‌کنه با وام های متفرقه که بهشون میدن 

فقط ریز شو ببین دست به کمکش به خونوادش چطوریه و..

مثلاً ازیناست که پول میبخشه و دیگه پس نمیگیره و... اینجوری چارچوب زندگیت دستت میاد همین اول میدونی چجوری برخورد کنی شغلشون که بنظر من خوبه فقط تا میتونی بگرد دنبال مشاوره حاذق نه ازیناکه تست میدن و... 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐