2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

117 بازدید | 31 پست

من تو گروه دختر خالت  چند روزه رفته جایی هی میاد میگه جات خالی عزیزم هی تعریف اینا

بعد دوستم بهم پیام داد دختر خالت چی زده ولکن نیست 

منم گفتم نمیدونم والا دهنم وسرویس کرده😂 این اموجی هم گذاشتم گغتم ولکنم نبست

بد دوستم ریپلای کرده پیامم و نوشته بهش بگو دستمالات و عوض کن 

یعنی چیه منظورش دستمالات عوض کن یعنی چی

چ ادمای بخیلی هستین 

منم وقتی میرم سفر از چیزای جالبش همیشه تعریف میکنم ولی پیش نیومده کسی بگه سرویس کردی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفش زشت بود. منظورش اینه زیادی داره چاپلوسی میکنه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چ ادمای بخیلی هستین  منم وقتی میرم سفر از چیزای جالبش همیشه تعریف میکنم ولی پیش نیومده کسی بگه ...

این روزا نمیشه اصلا از چیزی تعریف کرد

شمام از خودتون بگین چی میشه

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
جدی یعنی چابلوسی معنی دیگش چی میشه بدترش عزیزم  چی جوابش و بدم اعصابم خورد کرده

دوستت گفته یا دختر خاله ت؟به نظرم منظرش اینه  دستمال کش هستی؟بگو تو دسمال داری من ندارم ایموجی خنده هم بزار.حالا شایرم منظوربد نداشته نمیدونم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دوستت گفته یا دختر خاله ت؟به نظرم منظرش اینه  دستمال کش هستی؟بگو تو دسمال داری من ندارم ایموجی ...

دوستم به دختر خالم گفت عزیزم پیش من چون هی از من تعریف میکرد

دوستت گفته یا دختر خاله ت؟به نظرم منظرش اینه  دستمال کش هستی؟بگو تو دسمال داری من ندارم ایموجی ...

یهار جون با شوهرم دعوام شده دیشب میگه بزو رضایت بده میگم تعهد بده میگه زندانم برم نمیدم من از دست این چیکار کنم غد عوضی بخدااا کاراش یاذم میاد قلبم دزد میگیره هی میبرد خونه بابام مینداخت مخصوصا دفعه اخر با یه بچه😭 بهار جون چیکار کنم بنظزت من میگم بزه اجزا احکام اونجا رصایت بدم اگه این یه موقع خواست طلاقم بده با همون کار منم راحت شه از یه طرفم شوهر عوضیم هی میگه برو طلاق بده دوسر باخته این قضییه هی اعصاب بهم میریزه به صررته. 

یهار جون با شوهرم دعوام شده دیشب میگه بزو رضایت بده میگم تعهد بده میگه زندانم برم نمیدم من از دست ای ...

اخرین بار کی میبردت بزاره خونه بابات؟همین عید؟ببین الان زن طلاق دادن ب همین راحتی نیس سکه گرون شده حداقل باید اولش دوتا سکه بهت بده .باهاش دعوا نکن ولی نگران طلاق هم نباش

یهار جون با شوهرم دعوام شده دیشب میگه بزو رضایت بده میگم تعهد بده میگه زندانم برم نمیدم من از دست ای ...

حالا بگو قضیه من چی شد؟شوهرم همیشه واسه گوشیش رمز میزاره پریشب نصف شب گوشیو روشن کرد بعد حواسش نبود خاموش کنه داد بمن بزنم شارژ بعد منم نگاه کردم دیدم بله با یه زنه که دوتا هم بچه داره دوستن دختره به این میگف عشقم نمیدونم زنه شوهرداره یانه دستام همچین میلرزید ولی به روش نیاوردم ازون روز دیگه دوروبرش نمیپلکم باهاش دعوا نکردم حرف میزنه با لبخند جوابشو میدم ولی خودم دیکه دوروبرش نمیپلکم و تو خودم هستم اونم تا از سرکار میاد میره تو گوشی همش چت میکنه خوشحابم ک دستش برام روشد لااقل دیگه قلبن ازش سرد شد.همه ی ما یه جور از شوهر میکشیم فداتشم‌.من چون اعصاب دعوا ندارم باهاش دهن ب دهن نشدم چون فایده ای نداره اونیکه ذاتش خرابه همینه.به خاطر مادرم ک مشکل اعصاب داره موقعیت طلاق ندارم

شایدم عید بهترشده بود ک تو رضایت بدی؟چی بگم والله دفه اولشم نیس بگم ازش قول بگیر که دیگه نزنتت بعد رضایت بده.در هرصورت اگه تورو از خونه بیرون بندازه هم مجرمه قانون خودش طلاقتو میده ومهریه براش قسط بندی میشه 

اخرین بار کی میبردت بزاره خونه بابات؟همین عید؟ببین الان زن طلاق دادن ب همین راحتی نیس سکه گرون شده ح ...

بهارجون هین یه جوری صحبت میکنه انگار هیچ قانونی نیست و هر وقت بخواد میتونه عین آشغال از زندگیش پرتم کنه بیزون اینش آعصاب ادم خورد میکنه چون میدونه هریلایی سرم بیاره باز خانوادم لالن  اینجوری میکته

ولی راست میگی طلاق زاحت بود حالا طلاقم داده بود من خودم پیر کردم با این فکرا چون اینا عوضی ان من اینجوری شدم ولی راست میگی بهار جون دیگه سعی میکنم اعصاب خورد نکنم هر وقت خواست حقم بده طلاقم بده به درک دو روزه معده دردم 

حالا بگو قضیه من چی شد؟شوهرم همیشه واسه گوشیش رمز میزاره پریشب نصف شب گوشیو روشن کرد بعد حواسش نبود ...

واااااای دروغ نگووووو بهار جون خاک برسرش خاک حرومزاده ان اینا عوضی ان عین شوهر من ولی چجوری تونستی به رو خودت نیاری عزیزم خیلی دل و اعصاب داری من خیلی زود واکنش نشون میدم اعصابم بهم میریزه  منم عین تو سر پسرم باردار بودم اینم گوشیش رمز میزاره از اول یه شب دست دخترم بود داده بود بازی کنه دیذم خوابش بزده گوشی از دخترم گرفتم واتساپش و باز کردم دیدم یه عکس لخت زنه رو مبل که صورتش پوشیده بود با گوشی گوشی جلو صورتش گرفته بود معلوم نمیشد صورت زنه ولی بدنش مشخص بود لخت لخت شوهرمم بغلش رو مبل بود من وقتی دیدم عین تو دستام میلرزید تا مرز جنونم رفته بودم انگار دنیا رو سزم خراب شد وقتی دیدم زیر عکسه هم پیام گذاشته بود به پسر عمش من دوساله با اینم بدبخت هیچ خرجی نداره.. من از خواب یلندش کردم گفتم خجالت نمیکشی با ددتا بچه بهم خیانت میکنی زد زیرش منکر شد عکس و نشون دادم گرفت پاک کرد یه فصل کتکمم زد یه ماه برا همون دعوا اعصاب خوردی من بدبخت داشتم😭 اونم عین خیالش نبود من نمیتونم واکنش نشون ندم خوشبحالت تونستی هیچی نگی به رو خودت نیاری ولی میدونم از تو داغون شدی بدترین چیزه خیانت برا زن الهی بمیرم واست بهار جون ولی بهترین کار کردی من خودم بعد اون ماجرا بازم خیانتش و فهمیدم با زن همسن مادرش با زن شوهر دار هر بارم اعصهب خورد کزدم شد درد مرض چه فایده دست که بزنداشت هیچ بدترم کرد ولش مزد اینجوری ادم نمیشه کاش منم میتونستم مثل تو به زو خودم نمیاوردم ولی خاک برسر همچین مردای هولی

شایدم عید بهترشده بود ک تو رضایت بدی؟چی بگم والله دفه اولشم نیس بگم ازش قول بگیر که دیگه نزنتت بعد ر ...

منم از همین میترسم بهارجون میگم رضایت بدم باز شروع کنه زندگیم جهنم کنه از بس حقه بازن اینا میترسم همیشه ازشون

ولی چاره ایی هم ندارم اعصابم بهم ریخته چند روزه برم بنظرت رصایت بدم تکلیفمن روشن میشع کو ببینم بعدش چیکار میکنه خواست طلاقمم بده خودش بره بده حق حقوقمم بده به جهنم  هرچند میدونم خیلی سخته برم روستا خونمون هز جهنم بدتره ولی چیکار کنم منم موقعیت طلاق ندارم دارم تحمل میکنم اینم سواستفاده زحر میکشم چون میدونم برم از این بدتر وصغم

پس برم رصایتم بدم بهار جون دیگه آره

بهار جون حالت چطوزه غصه نخوری هاا ولش به جهنم لیاقتش همون زنای خیابونی بی پدرمادره 

رابطه ج ن س ی هم با هم داشتن بهار جون