2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 31 پست
منم از همین میترسم بهارجون میگم رضایت بدم باز شروع کنه زندگیم جهنم کنه از بس حقه بازن اینا میترسم هم ...

اره اعصابتو خورد نکن فداتشم هرچی خدا بخاد بعید نیس شوهرم باهاش رابطه جنسی داشته باشه اگه نداشته شاید زنه نیومده وگرنه شوهرمن اهلش هست دیروز شوهرم گیرداده بود واسه رابطه بعد من هروقت شوهرم میخاست براش اماده بودم منم دیروز تیپ زده بودم ارایش کرده بودم شوهرم ازم رابطع خاست باخنده گفتم انگیزمو ازدست دادم اگه یه پژو ب عنوان هدیه بگیری انگیزه پیدا میکنم.دیگه دلم نمخاد دستش بهم بخوره باهاش دعوا نمیکنم چون میدونم اون لج کنه زندگی رو به کامم زهر میکنه ولی دیگه سمتش نمیرن لیاقت مگس اَشغاله لیاقت اینم همون اشغالاس چه گلی به سر من زده به سر اونا بزنه.مال من حداقل شرایط مادیش بد نیس توام نترس شوهربرات قحطی نمیاد .تو باهاش دعوا نکن عادی باش ولی دیگه خودش میدونه زندگیشو حفظ کنه یا نه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره اعصابتو خورد نکن فداتشم هرچی خدا بخاد بعید نیس شوهرم باهاش رابطه جنسی داشته باشه اگه نداشته شاید ...

سلام بهار جون خوبی خوب کاری میکنی بره به جهنم عین من بی سیهست نیستی خوبه خیلی جرب المثلت خوب بود منم خیلی روشن کرد اینا لیاقتشون همون آشغالاست 

بهارجون پروندم رفته اجرا احکام پریروز پیام اومد واسم 

بهارجون من انقد بدبختم باید تو خونه ده متری پدرشوهر بشینم منت از هزار نفرم بشنوم الانم رفته اجرا احکام پزوندم الان بنظزت چیا بگم قبل اینکه برم رصایت خیلی خانوادش اذیتم میکتن روزا امروز پدرشوهرم پسزم رفته بود تو حیاط یه دادی میزد بیا بچه رو ببر با لحن بد از صبحه اعصابم داغونه همش بخاطر شوهرمه رو میده بهشون بخاطر این خونه به درد نخور ده متری چون عرضه نداره خونه بگیره نمیخواد به خودش فشار بیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بهار جون خوبی خوب کاری میکنی بره به جهنم عین من بی سیهست نیستی خوبه خیلی جرب المثلت خوب بود منم ...

خدا به دادت برسه عزیزم بااین خانواده بخای دهن به دهنشون هم بزاری اعصاب خودت خراب میشه بدتر فرض کن دورازجونت با سگ سروکارداری زیاد درگیرنشو فعلا.تودادگاهم بگو که امکانات زندگی نداریو تو مطرح کن لااقل این خونه ایکه زندگی میکنید راه ورودیش جداباشه قبولم نکرد باز تو مطرح کردی.خدا به دادت برسه عزیزم بشین با ارامش فکرکن چیا تو دادگاه بگی .اصلا هم استرس نداشته باشو ارامشتو حفظ کن.میدونم اخرش رضایته اگه بخای رضایت بدی لااقل تو دادگاه ثابت کن که اون گناهکاره وتو بیگناه

خدا به دادت برسه عزیزم بااین خانواده بخای دهن به دهنشون هم بزاری اعصاب خودت خراب میشه بدتر فرض کن دو ...

سلام یهار جون خوبی حکم دادگاه اومد امروز عزیزم باید27میلیون دیه بده بهم محکوم شده شوهر عوضیم هم همش میگه برو رصایت بده این دفعه من اروم نمیشینم... هنوزم تهدید میکنه منم موندم بهارجون رفتم احرا احکام گفتن تعهد نمیده حق طلاق بده اونم نمیده بنظزت چیکار کنم بهارجون برم رصایت بدم همینکه محکوم شده یعنی گناه کاره دیگه تعهد که به درد نمیخوره نمیذه منم میگمم بده نمیده چیکار کنم رصایت بدم بنطرت 

سلام یهار جون خوبی حکم دادگاه اومد امروز عزیزم باید27میلیون دیه بده بهم محکوم شده شوهر عوضیم هم همش ...

شوهرت حق طلاق نداد؟پس تادیروز میگفت برو طلاق بگیر مهریتم قسطی میکنن میگم ندارم و فلان؟دیدی اینا طلاق بده نیستن از طلاق میترسیدی ؟وگرنه خیلی راحت میتونس حق طلاق بهت بده وطلاقت بده .الانم تعهد فایده ای نداره همینکه براش حکم بریدن باعث میشه اگه دفه بعد بهت دست بلند کنه بره زندان وحق طلاق رو هم ازش میگیرن.خیلی کارخوبی کردی واسش پرونده درست کردی.بپرس بگو الان این حکم که اومده واسش پرونده میشه؟یا دادگاهو باید بیشتر ادامه بدم ک پرونده بشه اگه گفتم این براش پرونده شد بنظرم کافی باشه دیگه تصمیم اصلی باخودته .همشونو تودادگاه محکوم کردی اگه ادم باشنو حالیشون باشه.همه ی بدیهای شوهرت یه طرفه اون خیانتشم یه طرف.راستی دیروز تو داشبورد ماشین شوهرم قرص تاخیری که واسه رابطه جنسی هستش پیدا کردم میدونم اگه بهش میگفتم میگف ماشینم دست دوستم بود مال اونه باز تحمل کردمو به روی خودم نیاوردم تا کجا مچشو بگیرمو طاقتم دیگه سربیاد.من خودمو زدم بیخیالی اعصاب دعوا ندارم چون روحیه خیلی ضعیفه یکم دعواکنم کلا بهم میریزم.حالا ببین صلاحت چیه عزیزم همون انجام بده ولی به اعصابت مسلط باش سعی کن از تنش ودعوا دورباشی دوروز دیگه مریض بشیو پیر کی بهت نگاه میکنه .سعی کن خودتو پیر نکنیو بفکرسلامتیت باشیو به خودت برسی عزیزم

شوهرت حق طلاق نداد؟پس تادیروز میگفت برو طلاق بگیر مهریتم قسطی میکنن میگم ندارم و فلان؟دیدی اینا طلاق ...

قربونت بهارجون اره به شوهرم گفتم حق طلاق بده میگه نمیدم  قبلا هم چند بار دعوامون شده برده خونمون انذاخته برگشتم خونم گفتم حق طلاق بده قبلا میگفت مهرت و ببخش حق طلاق میدم بهت الانم روش نمیشه میترسه لج کنم رصایت ندم والا راحت میده حق طلاق بهارجون اینم خیلی عوضیه دیروزم بهم میگه پسر عمم زنش با زبون حق طلاق گرفت گفت مهرم و میبخشم الان هم طلاقش و گرفت هم مهرش و میگه رفتی برا حق طلاق باید بگی مهرم دریافت کزدم ببین این برا طلاق دادن نیست انقد نجسع برا مهریه اینجوری میگه 

من خیلی زجر کشیدم بهار جون از خیانت گرفته تا اعتیاد کتک و یه سال دست بهم نزد خونه بابام مینذاخت 9ماه سراغم نمیگرفت هیچ وقت بذیاش یادم نمیره ولی منم عین تو شرایط طلاق ندارم دارم منت میشنوم تحقیر میشم برا اینکه طلاقم نده اینم میدونه سو استفاده میکنه 

ولی راست میگی من محکومش کردم رفته احرا احکام سه روز وقت دادن نرم حکمش و اجرا میکنن یعنی محکومه مجرمه اینم همون میشه حق طلاق مدرکه من دوس دارم بده نمیده حق طلاق چقد بگم خسته شدم میرم رصایت میدم ببینم  بعد رصایت چیکار میکنه درس میشه واقعا خوب شده یا برا ترس از شکایت بود برا رصایت مهربون شده اینجوری تکلیفم مشخص میشه با چه نجسی زندگی میکنم قصدش زندگیه یا طلاق خیلی هم میترسم بعد زصایت شروع کنه اذیت ولی چاره ندارم اخه

الهی بمیرم واسه دلت میدونم چی میگی چون کشیدم منم خاک برسر اون شوهرت و همچین مردایی که انقد نجس حرومزاده ان باریکلا به تو هم بهار جون انقد صبر تحمل داری به اعصابت مسلطی میتونی چیزی نگی ولش کن بره به درک وقتی بگی هم گردن نمیگیرن بدتر باید اعصابت بهم بخوره یه دعوا شدیدم بیوفته قهر کنی یه کتک بخوری مال من شوهرم میزنه دست بزن داره مال تو را نمیدونم  ما انقد بدبختیم بهارجون باید همش کوتاه بیایم 

فدات شم من خیلی زود رنجم خیلی زود بهم میریزم اعصابم خورد میشه ولی تا بتونم از این ببعد سعی میکنم اروم باشم راست میگی داغون شم کی میاد بهم نگا کنه همین شوهر عوضیم با تیپا پرتم میکنه بیرون 

تو هم حرص نخور بزار انقد بره بیرون تا بمیره خاک برسر بی لیاقتش اینجور مردا رو باید از سقف اویزون کرد عین شوهر من نجسه

قربونت بهارجون اره به شوهرم گفتم حق طلاق بده میگه نمیدم  قبلا هم چند بار دعوامون شده برده خونمو ...

ای بابا اره همین مهریه س که نتونسته تا حالا درخاست طلاق بده .الانم ببین صلاحت چیه؟ولی وقتی تودادگاه محکوم شده خدانکرده بازم دست روت بلند کنه حکم طلاقو دادگاه خودش بهت میده مهریه هم بهت میرسه.مال منم دست بزن شدید داشت فکرکن الکل میخورد میومد تو حال خودش نبود درحدمرگ میزد یه بار با چایساز سرمو شکوند بااین وجود من باز چیزی نگفتم که یه دفه مادرم اومد خونمون دید که سرمو شکسته منو برداشت برد واسه طلاق منم شکایت کردمو ولی اصلا کار به دادگاه نکشید یعنی قرار گذاشتم مهریمو ببخشمو اونم طلاقم بده اومدم جهازمو جمع کنم ک اشتی کردیم بعدم رفتم رضایت دادم .مال من کاربه اونجا نرسید ک تو دادگاه محکوم بشه زود رضایت دادم دیگه ازونموقع منو کتک نزده.توام دیگه بسپار بخدا بگو منکه دارم صادقانه زندگی میکنی خدایا خودت جواب هرکسی که ناحقه بده .سعی کن کمتر غصه بخوری چون من غصه زیاد خوردم فایده نداشت فقط ادم پیر میشه سعی کن فکر سلامتیت باشی وفعلا باهمون بچه ها خوش باشی باشوهرتم در ظاهر دوست باش ولی اگه تونستی ازپشت بهش ضربه میزنی .خدای ماهم بزرگه عزیزم

ای بابا اره همین مهریه س که نتونسته تا حالا درخاست طلاق بده .الانم ببین صلاحت چیه؟ولی وقتی تودادگاه ...

سلام بهار جون خوبی 

رفتم امروز رصایت دادم بلاخره خیلی حرفات بهم کمک کرد بهارجون تو دوراهی بودم رصایت دادم یا ادم میشه یا حقه تکلیفم روشن میشه من چند وقت پیشم رفته بودم دادگاه وکیله بهم گفت اجرا احکام رصایت بدی خیلی برا طلاقت کمک میکنه منکه قصد طلاق ندارم اگه خواست طلاقم بده مهر نده بحسال خودش با همین مدرکا حق طلاق میدن بهم حکم طلاقم میدن  این نه تعهد میداد نه حق طلاق باید هر روز جنگ اعصاب داشتم همینکه محکومذشد رصایت دادم خیلی به نفع ام شد 

خاک برسر اینجور مردا خیلی صبر تحمل داری  بهار جون منم صبرم زیاده ولی اندازه تو نه من دیوانه کردم سزیع عصبی میشم زبونم میگیزه انقد که هذیتم کردن دو کلام نمیتونم حرف بزنم خوبه که شکایت کردی حودش و جمع کرد بهارجون الانم به درک که خیانت میکنه اصلا خودت و ناراحت نکن من خودم چند  خیانت هم چند بار کتک خوردم در حد مرگ گل و بنگ زده بود حالیش نبود تا سر صورتم خونی نشد ولم نکرد ولی من اون موفع ها خر بودم حتی شکایتم نکردم خانواده امم هیچ کار نکردن فهمیدن ولی ایندفعه خودم رفتم جلو شکایت کردم چون کم اورده بودم یه نصف روزم بازداشت شد محکومم شد انشالله که آدم بشه  قربون خدا برم امروزم رفتم انقد استرس داشتم گریه کردم گفتم خدایاا رصایت بدم شروع کنه دیگه راه دیگه ندارم خودت کمک کن ادم شه توکل به خودت خودش ادمش کنه 

الانم سعی میکنم حرص نخورم ولی من باخانوادش یه جام اصلا یه روز اعصابم از دست اینا اروم نیست ولی سعی میکنم حرص نخور خیلی به حرفات فکر میکنم تو هم حرص نخور به درک بزار انقد بره تا بمیره بی لیاقت عین شوهر من لیاقتش همون زنا خیابونیه

سلام بهار جون خوبی  رفتم امروز رصایت دادم بلاخره خیلی حرفات بهم کمک کرد بهارجون تو دوراهی بودم ...

خیلی خوبه ک محکومش کردی و بازداشت هم شد عزیزم تا خودشو خانوادش بفهمن مملکت بی قانون نیس ولی دیگه سعی نکن دعوای گذشته رو پیش بکشی گلم .سعی با زبون و قربونت برم فداتشم ازش پول بگیری واسه تیپ خودت خرج کنی .سعی کن همیشه شادباشی مرد بیاد خونه ببینه زنش غمگینه از خونه زده میشه

خیلی خوبه ک محکومش کردی و بازداشت هم شد عزیزم تا خودشو خانوادش بفهمن مملکت بی قانون نیس ولی دیگه سعی ...

قربونت برم بهارجون خیلی هنو استرس دارم میترسم باز شروع کنه بعد دو دستی بزنم تو سرم چرا رصایت دادم 

ولی دلم به همین خوشه هم بازداشت بود با وثیقه ازاد بود هم محکوم شد الانم دیگه رصایت دادم تموم شد بدون هیچی توکل به خدا برام دعا کن شروع نکنه باز ولی من سعی میکنم خوب باشم من کاری ندارم به اینا اینا عوضی ان ولی تا بتونم با زبون میگرم بهم پول بده اگه بده 

تو چیکار کردی بهارجون چطورین باشوهرت

قربونت برم بهارجون خیلی هنو استرس دارم میترسم باز شروع کنه بعد دو دستی بزنم تو سرم چرا رصایت دادم&nb ...

اره عزیزم فقط هدفت پول کشیدن ازش باشه من مثلا ازش تعریف میکنم باشوخیو خنده میگم عشقم میخام فلان چیزو بخرم بعد میگم شوهر من مث شوهرای به درد نخوره بقیه نیست ک شوهرمن همه چی برام میخره با شوخیو خنده میگج اگه نخریدم اشکال نداره این حرفام کم کم میره تو مغزش وباعث میشه بهم پول بده الکی با خنده وشوخی بگو عشق من هرچی بخام برام میخره منو خیلی دوستداره اگه گفت نمیخرم هم ناراحت نشو همین حرف تو میره تو مغزش کم کم خوب میشه.ماهم خوبیم باهم اصلا به روش نیاوردم اونم درطول هفته همش خونه س فقط جمعه ها چندساعت بادوستاشه احساس میکنم تو خونه هم دیگه زیاد چت نمیکنه نمیدونم فهمیده من فهمیدم یااون طرفش پیام نمیده .هرچیه میدونم عمر دوستیهای مجازی کوتاهه پس بهتره فقط فکر پول کندن ازشون باشیم .بچه هاتو یاد بده ازش پول بخان خوراکیو لباس بخان خودتم کینه های قدیمو بنداز دورباخنده شوخی ازش پول بکش حتی شده کم باشه.اگه مادرشوهرتینا هم بهت تیکه انداختن ناراحت نباش اونا ازینکه تو دادگاه محکومشون کردی سوختن .پس هروقت حرفی زدن بزار به حساب ک ون سوزیشون .خوب کردی رضایت دادی چاره ی دیگه نداشتی پس ناراحت نباش

اره عزیزم فقط هدفت پول کشیدن ازش باشه من مثلا ازش تعریف میکنم باشوخیو خنده میگم عشقم میخام فلان چیزو ...

سلام عزیزم خوبی خب خدا رو شکر ایشالا همیشه خوب باشین خوب کاری کردی اهمیت ندادی انشاالله که شوهرت ادم شده اگه چیزی میگفتی دعوای بزرگی میشد خیلی اعصاب خوردیا زیادی میشد پشتش ولی الان نه باهم خوب شدین انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده کاش منم مثل تو تحمل صبر داشتم سیاست داشتم من ساده بدبختم

مرسی که بهم یاد میدی هر چند ازش متنفرم بخاطر کارا گذشته ولی راست میگی سعی میکنم با همین زبون پول بگیرم ازش من زبون زیاد ندارم ولی سعی ام میکنم 

بهار جون پریروز پسرم شیشه ماشین پدرشوهرم شکوند مادرشوهرم یه لگد جلو من زد من لال مونی گرغتم هیچی نگفتم انقد اعصابم بهم ریخته بد داغونم دلم برا بچم میسوزه 

سلام عزیزم خوبی خب خدا رو شکر ایشالا همیشه خوب باشین خوب کاری کردی اهمیت ندادی انشاالله که شوهرت ادم ...

ای بابا کار مادرشوهرت بد بوده ولی اعصابتو خورد نکن به بچه ت بگو زیاد دوروبراونا نگرده هرچنوتلوزیون نداری میره اونجا ولی کاش همین مادرشوهرت دعواکنه دیگه بچه نره پیش اونا 

من خاک برسر هیچی نگفتم اعصابم خیلی بهم ریخته

باجو اعصابتو خراب نکن نوه ی اونا هم هستش بنظرم دوسش دارن که پسرت همش میره پیش اونا .هیچی نمیشه پسرت یاد میگیره زیاد سمت اونا نره .من باشم خوشحالمم میشم مادرشوهرم دعواش کنه به پسرم میگم میبینی دعوات میکنه دیگه حق نداری بری سمت اونا