قربونت بهارجون اره به شوهرم گفتم حق طلاق بده میگه نمیدم قبلا هم چند بار دعوامون شده برده خونمون انذاخته برگشتم خونم گفتم حق طلاق بده قبلا میگفت مهرت و ببخش حق طلاق میدم بهت الانم روش نمیشه میترسه لج کنم رصایت ندم والا راحت میده حق طلاق بهارجون اینم خیلی عوضیه دیروزم بهم میگه پسر عمم زنش با زبون حق طلاق گرفت گفت مهرم و میبخشم الان هم طلاقش و گرفت هم مهرش و میگه رفتی برا حق طلاق باید بگی مهرم دریافت کزدم ببین این برا طلاق دادن نیست انقد نجسع برا مهریه اینجوری میگه
من خیلی زجر کشیدم بهار جون از خیانت گرفته تا اعتیاد کتک و یه سال دست بهم نزد خونه بابام مینذاخت 9ماه سراغم نمیگرفت هیچ وقت بذیاش یادم نمیره ولی منم عین تو شرایط طلاق ندارم دارم منت میشنوم تحقیر میشم برا اینکه طلاقم نده اینم میدونه سو استفاده میکنه
ولی راست میگی من محکومش کردم رفته احرا احکام سه روز وقت دادن نرم حکمش و اجرا میکنن یعنی محکومه مجرمه اینم همون میشه حق طلاق مدرکه من دوس دارم بده نمیده حق طلاق چقد بگم خسته شدم میرم رصایت میدم ببینم بعد رصایت چیکار میکنه درس میشه واقعا خوب شده یا برا ترس از شکایت بود برا رصایت مهربون شده اینجوری تکلیفم مشخص میشه با چه نجسی زندگی میکنم قصدش زندگیه یا طلاق خیلی هم میترسم بعد زصایت شروع کنه اذیت ولی چاره ندارم اخه
الهی بمیرم واسه دلت میدونم چی میگی چون کشیدم منم خاک برسر اون شوهرت و همچین مردایی که انقد نجس حرومزاده ان باریکلا به تو هم بهار جون انقد صبر تحمل داری به اعصابت مسلطی میتونی چیزی نگی ولش کن بره به درک وقتی بگی هم گردن نمیگیرن بدتر باید اعصابت بهم بخوره یه دعوا شدیدم بیوفته قهر کنی یه کتک بخوری مال من شوهرم میزنه دست بزن داره مال تو را نمیدونم ما انقد بدبختیم بهارجون باید همش کوتاه بیایم
فدات شم من خیلی زود رنجم خیلی زود بهم میریزم اعصابم خورد میشه ولی تا بتونم از این ببعد سعی میکنم اروم باشم راست میگی داغون شم کی میاد بهم نگا کنه همین شوهر عوضیم با تیپا پرتم میکنه بیرون
تو هم حرص نخور بزار انقد بره بیرون تا بمیره خاک برسر بی لیاقتش اینجور مردا رو باید از سقف اویزون کرد عین شوهر من نجسه