2777
2789

خدا همه بنده هاشو دوست داره 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چون خودتم خودتو دوس نداری

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درست میگی هیچوقت خودمو دوست نداشتم 

چشماتو ببند و سه تا از ویژگی های خدا رو که برات از همه پررنگ تره بهم بگو اگه دوست داشتی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خدا دوستت داره، از همه اونایی که فکر میکنی بیشترم

اگه دوسم داشت دورمو پر از آدما نمی‌کرد که ازم متنفرن من هیچوقت مث یک دختر زندگی نکردم حتی برام لباسم نمی‌خرن الان همه تو خونه دارن می‌خندن من نوزده ساله دارم زیر پتو هق هق گریه میکنم 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
چشماتو ببند و سه تا از ویژگی های خدا رو که برات از همه پررنگ تره بهم بگو اگه دوست داشتی

خدا خیلی صبور من تحمل ندارم دیگ دوست ندارم به مرگ فکر کنم اما دیگ واقعا نمیکشم 

اگه دوسم داشت دورمو پر از آدما نمی‌کرد که ازم متنفرن من هیچوقت مث یک دختر زندگی نکردم حتی برام لباسم ...

این انتخاب خودت بوده عزیزم، نه از خدا خواستی، نه تلاش کردی، من میتونم بهت یه توصیه بکنم اگه دوست داشتی انجام بده، من میگم جواب می گیری، یه مدت برای خودت دعا کن، مثلا ۴۰ روز برای عاقبت به خیری و حاجت هات یک دعای بخصوص رو بخون، مثلا دعای توسل، از طرف دیگه هم، سعی کن اخلاق و معاشرت ات رو هر روز بهبود بدی، مثل یک انسان خدا دوست واقعی، چون خدا دوست نداره بنده هاش با هم تنش داشته باشن، همیشه به حسن معاشرت تشویق شدیم.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

این انتخاب خودت بوده عزیزم، نه از خدا خواستی، نه تلاش کردی، من میتونم بهت یه توصیه بکنم اگه دوست داش ...

من توی خونه انقد بهم محبت نشده همش درحال دعوا کردنم چشم عزیزم حتما انجام میدم 

این انتخاب خودت بوده عزیزم، نه از خدا خواستی، نه تلاش کردی، من میتونم بهت یه توصیه  اگه دوست داش ...

خانواده ام انتخاب خودم بوده؟ بابام بهم پول نمیده چیکار کنم نمیزارنم برم سر کار اعتماد بنفس نذاشتن برام آیا اینا انتخاب خودم بوده؟