2777
2789
عنوان

چیکار کنم

107 بازدید | 14 پست

بچه ها دوست پسر اشغالم رو چیکار کنم با من یود دوسال الان با یک دختر دیگه ام هست اونو داره بازی میده  دختره بدبخت بابا نداره گدا هستن وضعشون خوب نیست 

دوست پسر اشغالم میگه رفتم خاستگاری یک دختره دیگه قصدمون جدیه حرفاش بیشتریا دورغ بوده خیلی عوضیه شمام میگید رفته خاستگاری راست میگه ؟ 

من احمق باکرگیمو از دست دادم  بخاطرش ب قول ازدواج خانواده ها در جریان دوستی بودن 

بنظرتون چیکار کنم دارم دیونه میشم انقدر خیانت کرده بهم واقعا نمیدونم پرده رو از دست دادم انقدر عوضیه خانواده راضی ب ازدواج هم نیستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونی تمامش کنی و دیگه با هیچ پسری دوست نشی، کار دیگه ای از دستت بر نمیاد، روی خودت کار کن بتون ...

اخه دوستش دارم واقعا پردمم ا دست دادم دیونه شدم لعنتی همه ام میشناسنمون بابام اینا ابرو دارن سرشناسن

بکارت ترمیم میشه دوره‌ی قاجار یا صفویه نیس که بشینی قصه بخوری قید دوست پسرتو بزن بکارتت‌ رو هم عمل ک ...

دلم میخاد دوست پسرم یک ضربه ببینه آخه تمومش کنم بره

اخه دوستش دارم واقعا پردمم ا دست دادم دیونه شدم لعنتی همه ام میشناسنمون بابام اینا ابرو دارن سرشناسن

یعنی واقعا اون لاشی رو میخوای برای زندگی؟؟ میخوای باهاش خانواده تشکیل بدی؟؟؟ منو ببخش عزیزم ولی تو اصلا حال روحیت خوب نیست و گیج شدی یا شایدم سنت خیلی پایینه فکرت درست کار نمیکنه، همه چی رو تموم کن و به خودت زمان بده همین، اگر ادامه بدی جز خرابتر شدن اوضاع چیزی عایدت نمیشه پس همینجا تمومش کن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
یعنی واقعا اون لاشی رو میخوای برای زندگی؟؟ میخوای باهاش خانواده تشکیل بدی؟؟؟ منو ببخش عزیزم ولی تو ا ...

اره شما درست میفرمایید ولی دوستش دارم هرسری زدیم بهم ولی من دلم هنوز گیره