2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به عزیزان نی نی سایت! من دانشجوی روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی هستم و برای پایان نامه روی اضطراب نوجوانان (12 تا 17 سال) کار میکنم. سختی کارم اینجاست که هم مادر و هم نوجوانش باید پرسشنامه مربوط به خودشون رو برای این پژوهش پر کنن و خیلی ها حاضر به وقت گذاشتن و کمک کردن بهم نیستن :( با اینکه هر کدوم از پرسشنامه ها فقط 10 دقیقه وقت میگیره.

ازتون خواهش میکنم به من دانشجوی طفلک کمک کنین

لینک پرسشنامه ای که مادر باید پر کنه

https://survey.porsline.ir/s/D5Ukkkpm

لینک پرسشنامه ای که نوجوان باید پر کنه

https://survey.porsline.ir/s/URkKQn2F

هیچ اطلاعات شناساننده ای هم ازتون گرفته نمیشه و کاملا ناشناس باقی میمونید

البته اینم بگم که اگر مادر پر کنه و نوجوان پر نکنه (یا برعکس) علنا زمانی که لطف کردید و گذاشتید بی اثر میشه چون نمیشه ازش توی پژوهش استفاده کرد

پیشاپیش دمتون گرم که نجاتم دادین

کاش یکی باشه جواب منو بده خالمون بده خپاهرم برا چندمین بار حالش بده ۱۸۵روزه تو شهر غریبیم بخاطرش دیشب باز حالش بد شد بیمارستانه تو رو خدا چشم سوم یا حس ششمی نمیدونم یکی ک میدونه بگه خواهرم کعی خوب میشه داغونیم میخاستیم بریم شهرمون بازم نشد 

ببین این ادمایی هستن که خیلی تلاش میکنن حق الناس گردنشون نباشه و مومن واقعی اند و دنبال به رخ کشیدن دین و نمازشون نیستن. راستگو و صالح اند. کارما و ... کم دارن و کلا خوبن قلبشون پاک و... . اینا یه چیزایی به قلبشون الهام میشه، مثلا حدساشون درست در میاد، ادم شناسهای خوبین. اما اینکه چیزی رو با چشم ببینن فکر نکنم. مثلا شاید قلبا بتونن هاله ای یا انرژی از آدما دریافت کنند. ولی اینا که چیزای عجیب میبینن ممکنه اختلال روانی باشه یا اون چیزی که میبینن برگرفته از دانش و اطلاعاتشون باشه و بر حسب شرایط خودشون تفسیر متفاوت داشته باشن. یعنی دونفر که چشم یوم دارن ممکنه جورای مختلفی یکی رو ببینن و درک کنن. مثلا دیدی تو تعبیر خواب یک کلمه رو میگه بر چند وجه و معنی میتونه باشه.

بعد اینکه کلا آینده با لطف خدا و با ابزاری مثل دعا و صدقه و کار خیر و ... قابل تغییر و اگه کسی چیزی ببینه الزاما درست نیست. فقط کافیه ادم با قلب پاک دعا کنه و از خدا بخاد. خدا هم براش تعییر میده