2777
2789

وقتی تو عمرتون سنگ پا نمیزنی این میشه

ی روغنی هست ک الان دیگه نیست بخاطر تحریم ها المانی بود اسمش یادم نیس خالم فقط دوبار زد کلا گوشت کند از ریشه سوزند فک کنم باید جراحی کنی اگه کسیو نداری از خارج بیاره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چسب خیلی جوابه ها من خودم پای راستم پررررر میخچه بود بخاطرش چند وقت کلا بیرون نمیرفتم چون تو کفش اذیت میشدم.از داروخانه چسب بخر اصل باشع چند مدل هست.اونی که من خریدم روکشش نقرهای بود و وقتی باز میکردی مثل چسب زخم بود فقط یه دایره به رنگ نارنجی داشته که اون باید روی میخچه بیوفته.چسبو بزن بزار ۳ روز بمونه اذیت میکنه ولی جواب میده بعدش برو حموم بعد یک روز اون جایی که چسب زدی پوستش جدا میشه با ناخن گیری چیزی درش بیار پوست هارو بعد یه ۳ روز دیگه هم چسب بزن دوباره برو حموم بعد یه روز قشنگ کاملللل پوست پوست میشه و باید بکنی.کل پای من میخچه بود روی یدونه انگشتم که زیاد بود چسب گذاشتم بعد که کلا کنده شد میخواستم واسه بقیه میخچه ها هم چسب بگیرم ولی بعد یکی دو هفته دیدم تمام میخچه هام ناپدید شدن انگار از اون انگشتم که زیاد بود میخچه هاش ریشه گرفته بودن